❌İndirim Bitti! Bim Aktüel Ürünleri: Hazır Sistem Alınır mı? 50990 TL Tulpar Td3 V1.2.3.3

Reaksiyon skoru
60
arkadaşlar istiyacı olanlar için tüm görseli aldım da kasaya ne diyorsunuz işe yarar mı alınır mı? 12taksidi unutmayalım

1781879731377.webp

arkadaşlar istiyacı olanlar için tüm görseli aldım da kasaya ne diyorsunuz işe yarar mı alınır mı? 12taksidi unutmayalım

Alıntıyı görüntüle
Ederi 30K bile değil kasanın.

Alıntıyı görüntüle
Bu ne laptop 45k çanta 20k heralde
Şimdi gördüm win 11 varmış ama yine de gözüme çok geldi 6,500 lisans 1,500 çanta ekstra 3 ay taksit 3k desen yine 53k yapar internette de bu fiyata satılıyormus ama f/p olan çok çok daha iyi sistemler var 5070 laptop bile alırsın su fiyata

Son düzenleme:
şu ürünleri alanları düşündükçe insanlığımdan utanıyorum bunu satanda biliyor pc den anlayan birinin kolay kolay almayacağını aileler karne hediyesi diye belki kredi çekip belki kredi kartına taksitle çocuğu sevinsin diye alacak.

Alıntıyı görüntüle
bu paralara alınmaz ama bedava verseler kullanırım

Alıntıyı görüntüle
PC Bilenler icin kötü fiyatlandırma, PC bilmeyenler içinse cilalı iyi fırsat 😀

Geri