ahmetmelihalemdar
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,171
Yani başka bir psu ile uzay montaj deneme yap. Bulunduğun yerde bir bilgisayarcı vardır illa ki
Yani başka bir psu ile uzay montaj deneme yap. Bulunduğun yerde bir bilgisayarcı vardır illa ki
Ayrıca 12v 3.3v ve 5v değerlerini de atsın occt yaparkenO ya da bu, PSU'dan olmasa bile değiştir o PSU'yu. Frisby gibi PSU'lar sistem totalde 100-150W çektigi senaryolarda nispeten kabul edilebilir ama 7800XT ile o sistem yükte 400W'a yakın çekim yapıyor 12V'dan. Canlı bomba PSU.
occt testini kaç dk yapmam geriyor 5 dk oldu halen bir sorun yok daKötü PSU stabilite sorunu yaratabiliyor, sonraki aşaması aniden PC kapanması.
Kötü bir sürücü olabilir buna sebebiyet veren.
GPU sıcaklığında temp değeri kadar VRAM sıcaklığını da inceleyin.
Isılar temizse, sürücü sorunu yoksa, cihazı OCCT'deki power load testine sokun. Kanımca o PSU ile kapanacak ve suçlu ortaya çıkacak.
Dursun bi 15 dkocct testini kaç dk yapmam geriyor 5 dk oldu halen bir sorun yok da
buraya nasıl gidicem nasıl görücemAyrıca 12v 3.3v ve 5v değerlerini de atsın occt yaparken
peki önerebilçeğin f/p psu var mıO ya da bu, PSU'dan olmasa bile değiştir o PSU'yu. Frisby gibi PSU'lar sistem totalde 100-150W çektigi senaryolarda nispeten kabul edilebilir ama 7800XT ile o sistem yükte 400W'a yakın çekim yapıyor 12V'dan. Canlı bomba PSU.
Bütçe nediroraya nasıl gidicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buraya nasıl gidicem nasıl görücem
peki önerebilçeğin f/p psu var mı
mavi ekran yemedim veya pc kapanmadı sadece uyugulamadan attı 8. dakikadaOcct testi yaparken değerleri görüyorsun ekranın ortasında, orayı kurcala görürsün
Bütçe nedir
undervolt yok aksife oc varOcct testi yaparken değerleri görüyorsun ekranın ortasında, orayı kurcala görürsün
Bütçe nedir
Bu arada occt de sorun dahi olmasa kart az güç çektiği zaman voltaj dengesizliğini veya islemci vs her neyse onları karsilayamadigi içinde sorun yapabilir occt de geçmesi onu suçsuz yapmaz benim gözümde.
Sistemde herhangi bir undervolt vs yok demi
bütçemi max 4 derim daha fazlasını çıkartmam zorOcct testi yaparken değerleri görüyorsun ekranın ortasında, orayı kurcala görürsün
Bütçe nedir
Bu arada occt de sorun dahi olmasa kart az güç çektiği zaman voltaj dengesizliğini veya islemci vs her neyse onları karsilayamadigi içinde sorun yapabilir occt de geçmesi onu suçsuz yapmaz benim gözümde.
Sistemde herhangi bir undervolt vs yok demi
Ne oc si? Neye oc var bize oc var diye başta neden söylemedin /mavi ekran yemedim veya pc kapanmadı sadece uyugulamadan attı 8. dakikada
undervolt yok aksife oc var
Nzxt c750 bronze alabılırsınmavi ekran yemedim veya pc kapanmadı sadece uyugulamadan attı 8. dakikada
undervolt yok aksife oc var
bütçemi max 4 derim daha fazlasını çıkartmam zor
Sıkıntı psu da olabilir. Benim psu iflasını vermeden önce oyundan atmalar vardı. Senin psu tam ölmemiş ama uzun süreli yükte oyun crash veriyor. Psu ısınıyor da olabilir eğer yapabilirsen psu nun içini açıp sdece fan tarafının tozlarını alabilirsin ama kondasitörlere dokunmaÖncelikle iyi forumlar bilgisayarımda son 1-2 haftadır oyunda herhangi bir hata yemeden oyundan atılıyorum oynadığım oyunlar ise GTA V ile League Of Legends sadece bu iki oyunu oynuyorum ama iki oyun arasında şöyle bir sorun var lol de 2-3 maçta bir oyundan atarken GTA da nerede ise her 5 dk da bir oyundan atıyor bilgisayarı tam 2 sene oldu ve ben bilgisayara ellemedim hiç yani ne sıfırladım nede termal macunu değiştirdim hiç bir şey yapmadım ama pek normal gelmiyor belki işlemci ısınıyor olabilir.
Sistem bilgileri
Rx 7800 xt
Ryzen 5 7600-240mm sıvı soğutucu
32 gb ram
1.5tb depolama
750w güç kaynağı
2 yıl önce yapmıştım en iyi performansı veren buydu o yüzden yapmıştımNe oc si? Neye oc var bize oc var diye başta neden söylemedin /
Nzxt c750 bronze alabılırsın
Veyahut rajientek cratos lite 850w
tamamdırŞimdi bunu default al ve tekrar yap