Bilgisayarım Oyundan Atıyor

Reaksiyon skoru
99
Selamlar dostlar, yakın zamanda bir 2.el sistem topladım.

İşlemcim i5-4460
Ekran Kartım R9 380 2GB
Anakartım Asus Z97
Ramlerim 4-4-8 olmak üzere toplamda 16 ram.

Yurtta kalıyorum, pingden dolayı sağlam internet bağlatasıya kadar CS2'yi botlarla oynadım hiç sorun yoktu atma kasma vs. Ancak internetimi çok şükür bağlattım online girmeye başladım son 2-3 gündür CS2'de önce FPS düşmesi sorunu yaşadım sonra onu bir şekilde düzelttim. PES2021 de vardı o da 2-3 gün öncesine kadar sorunsuzdu ancak 2-3 gündür aynı şekilde oyundan atıyor. Ekran kartını aldığım çocuk, "Abi termal macunu değiştirmeni öneririm elimde no name bir tane vardı ondan sürdüm." dedi. Oyunlarda işlemci sıcaklığı max 55 dereceleri, ekran kartı ise 82'leri görüyor. Şimdi bi 10 dakikalık işlemci stress ve furmark testi de yapacağım onun da sonuçlarını koyarım. Bir de şu var, i5-4460 yük altında ortalama 40W güç çekiyor sizce normal midir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam 12 dakikalık bir FurMark testi yaptım. İşlemci 40W çekiyor. Sıcaklık değerleri ise, işlemcimin 55 civarları - ekran kartımın 82 civarlarında geziyor.
tam emin olmamakla birlikte powerınızda sorun olabilir sistemi yeteri kadar besleyemiyorsa fps sorunu yaşarsınız ayrıca ekran kartına kaliteli bir macun çekin öyle deneyin. İşlemciniz watt değerleri normal gibi 40-60 arası oyunda çekeceği watt

tam emin olmamakla birlikte powerınızda sorun olabilir sistemi yeteri kadar besleyemiyorsa fps sorunu yaşarsınız ayrıca ekran kartına kaliteli bir macun çekin öyle deneyin. İşlemciniz watt değerleri normal gibi 40-60 arası oyunda çekeceği watt
Yani şöyle ama fps sorunu yok. Sistem oyundan atıyor.

Hocam merhabalar, BIOS ayarlarını sıfırladım ve sorun düzeldi. Ancak sadece CS2'de smoke vs. geldiği zaman drop giriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,040
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri