Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Beyler colorful b850m frozen gaming v14 alınır mı? Işlemci 9700x
Vallahi dostum ben bayağı bir araştırdım bence msi veya asus'tan şaşma gerek donanımsal olarak gerek yazılımsal olarak çok önerilmemiş. Marka olarak yorumluyorum kartı birebir değil. Ben genel olarak markaların ürünlerinin yüzde 80ine bakıp ona gore karar verıyorum bir modeli iyi bile olsa umursamıyorum. Ben biraz önce danıştığım bu kartı satın aldım YouTube de biraz inceleme ve test videoları izledim. M2ssd ve ekran kartı 5.0 desteği de var ATX anakart.Normalde 7500f sistem toplayacaktım şimdi R9 veya R7 serisinden işlemcilere bakmaya basladım fiyat performans bir işlemci modeli belirleyip toplayıp devam edicem. PSU 1200 watt lianli gecen 7500 olandan aldım kasada lianli indirimde 7500 TL olan lian li O11 dynamic Evo almıstım önceden.

Ekler

• 24292.webp
    24292.webp
    11.6 KB · Hit: 128
yakın zamanda kuzenime bilgisayar toplayacağım aktif olarak indirimde çok mantıklı alınabilecek bir şey varmı

4k 32" OLED monitör HZ fark etmeksizin 40k altına düşecek olursa bilgi verebilir misiniz hocam?
foruma bütün indirimleri indirim oranına göre sıralı atıyorum hocam birde site var imzamda yaptığım monitör seçip kontrol edebilirsiniz saat 10 dan sonra.

29999 olunca sizce alınır mı ?

Bu işlerden pek anlamam ama ekran kartını sadece oyun için kullanacaksan. Çok yakın fiyata 9070 XT almak yerine 5060 16gb alırsan, nvidia'nın cebine en az 10K haybeden vermiş olursun. Mail at nvidia'ya bana bi 10k₺ verirmisiniz diye sor bakalım ne diyecekler.

Şu colorful 5070 ti düzgün fiyattan verseler de alsak artık

güzel bir ssd indirimi bekliyorum ama zor. hiç uygun fiyatlı ssd göremedim gaming gecelerinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,062
Üyeler
198,042
Son üye
ProGamer06
Geri