- Reaksiyon skoru
- 2
Merhabalar Bu yılın başlarında sınıfımıza yeni bir kız gelmişti kıza ilk gördüğümden beri tutuldum ,daha önce hiç kız arkadaşım veya sevgilim olmadı yapım gereği biraz asosyal , utangaç ve özgüvensizdim yaklaşık 6 ay uzaktan neler yaptığını , nelerden hoşlandığını vs. görüntüleme fırsatım oldu , sanırım ilgisini çekmiş olmalıyım ki kız bana benim anlıyacağım sinyaller vermeye başladı , kalp atma veya muhabbet açma , hikayelerime tepki gibi. ama şuan o kalbi attıktan sonra bana ilgi duyduğunu düşünmeye başladım ve onun bu tepkilerini karşılıksız bırakmamak,muhabbet açmak istiyorum ama ne yazcağımı bulamadım daha tam eminde olamadım yani , önerilerinize ve görüşlerinize açığım
şuanki durumum kız sanırım benle ilgilenmeye başladı kızla ttde seri yapıyoruz 20 gün boyunca sadece dürtme hareketi kullanırken son 2-3 gündür sınav sonuçları , muhabbet gibi şeyler yaşandı dün bana ilk defa kalp gönderdi , dünde bir şipşak paylaşmıştım onada kalp atmış , normalde atmaz bu günde kalpleştik , göndermeli repostlar oldugunu dusunuyorum , kızın kendiside cekingen utangac birisi acaba ilk adımı benden mi bekliyor , ayrıca ben sinyalleri yanlıs anladıysam reddedilme korkum var önerilerinize açığım
şuanki durumum kız sanırım benle ilgilenmeye başladı kızla ttde seri yapıyoruz 20 gün boyunca sadece dürtme hareketi kullanırken son 2-3 gündür sınav sonuçları , muhabbet gibi şeyler yaşandı dün bana ilk defa kalp gönderdi , dünde bir şipşak paylaşmıştım onada kalp atmış , normalde atmaz bu günde kalpleştik , göndermeli repostlar oldugunu dusunuyorum , kızın kendiside cekingen utangac birisi acaba ilk adımı benden mi bekliyor , ayrıca ben sinyalleri yanlıs anladıysam reddedilme korkum var önerilerinize açığım