Yardım Tablete Klavye Mouse Takıp Fps Oyunları Oynamak Mümkün Mü?

Reaksiyon skoru
12
merhaba tabletim Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8 gb , 128 gb olan pubg ,zula rahatlıkla oynayabiliyorum ve valorant mobil kurdum o da iyi düşük ayarda fakat klavye mouse baglayarak bilgisayar gibi nasıl oynayabilirim yapay zekaya sordum tablette dex özelligini açıp bluetooth klavye mouse ile baglayıp
  • Mantis Gamepad Pro → klavye/mouse eşleme yapabiliyor, Samsung DeX desteği de bulunuyor.
  • Panda Gamepad Pro / Panda Keymapper → klavye-mouse tuşlarını dokunmatik hareketlere çeviriyor. fakat hiç anlamadım yardımcı olucak varmı ayrıntılı şekilde bana

Ben fortnite 'da denemiştim ipad ile yine kötüydüm :D

Bluetooth önermem bendekiler kabloluydu dönüştürüceye takıyorumdum.

otomatik klavye mouse tanımlanıyo mu
USB hub alman lazım, tabletinin çoklu usb aygıtlarını desteklemesi lazım, usb hub a hem mouse hem de klavyenın kablosunu takacaksın. Bu şekilde yaparsan mouse ve klavyeni tanıyor. GGMousepro uzerınden tuş atamalarını yaptıgın an da kullanmaya başlayabiliyorsun

USB hub alman lazım, tabletinin çoklu usb aygıtlarını desteklemesi lazım, usb hub a hem mouse hem de klavyenın kablosunu takacaksın. Bu şekilde yaparsan mouse ve klavyeni tanıyor. GGMousepro uzerınden tuş atamalarını yaptıgın an da kullanmaya başlayabiliyorsun
güncel oyunlar varmı peki orda valorant mobile yoktur da , zula istiyorum ben cok oynamak tablette klavye mouse ıle baska program yokmu zulayı destekleyen arastırmadım cok ama

güncel oyunlar varmı peki orda valorant mobile yoktur da , zula istiyorum ben cok oynamak tablette klavye mouse ıle baska program yokmu zulayı destekleyen arastırmadım cok ama
uygulama doğru ayarları yaparsanız tüm oyunları destekliyor. Çoğu kişi pubg için kullanıyor hatta, pubg nin kontrolleri çok fazla olmasına rağmen onda oluyorsa yüksek ihtimal zulada da çalışır

zv
uygulama doğru ayarları yaparsanız tüm oyunları destekliyor. Çoğu kişi pubg için kullanıyor hatta, pubg nin kontrolleri çok fazla olmasına rağmen onda oluyorsa yüksek ihtimal zulada da çalışır
evet uygulamalar kısmında cıktı tesekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bluetoothlu klavye mouse alsam daha iyi olmaz mı

ulamalar kısmında cıktı tesekkurler
Bluetooth alsanız gecikme olabilir ben olsam kablolu alırdım ama size kalmış. usb hub almam 2 cihazı birden bluetooth bağlayabilirim cihazım destekliyor diyorsanız alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,476
Üyeler
198,141
Son üye
newyearman
Geri