Raijintek 850w 4080i Taşır mı?

850 çok rahat yeter ben olsam 1000w kullanırdım ama yüzde 50 70 aralığında ne kadar kalırsan o kadar iyi.

hayırlı sorunsuz olsun. nasıl bir sistemle kullanacaksınız daha sonra memnun kalırsanız bilgilendirir misiniz?
Hocam ben yeni kurdum PSU yu. Yani hem kurulum olarak hemde yaklaşık 1 saattir sistem performansı olarak bir sorunla karşılaşmadım. Yüksek gpu kullanan oyunda fan açtı ama nerdeyse sesi bile yoktu. Eğer test etmemi istediğiniz bir şey varsa (örneğin occt) yapabilirim. Ayrıca Coil Whine sesiyle de karşılaşmadım belki ileriki zamanlarda olur ama şimdilik bişey yok gibi.

Hocam ben yeni kurdum PSU yu. Yani hem kurulum olarak hemde yaklaşık 1 saattir sistem performansı olarak bir sorunla karşılaşmadım. Yüksek gpu kullanan oyunda fan açtı ama nerdeyse sesi bile yoktu. Eğer test etmemi istediğiniz bir şey varsa (örneğin occt) yapabilirim. Ayrıca Coil Whine sesiyle de karşılaşmadım belki ileriki zamanlarda olur ama şimdilik bişey yok gibi.
teşekkür ederim hocam bende cratos lite aldım şuan 4070ti ile kullanıyorum sorun yok 3-4 gündür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,373
Üyeler
198,114
Son üye
atd070707
Geri