sonuçta gece gündüz tam güç çalışmayacak sistem 850 çok optimal850 çok rahat yeter ben olsam 1000w kullanırdım ama yüzde 50 70 aralığında ne kadar kalırsan o kadar iyi.
kişisel tercihimden bahsettim bensonuçta gece gündüz tam güç çalışmayacak sistem 850 çok optimal
Hocam ben yeni kurdum PSU yu. Yani hem kurulum olarak hemde yaklaşık 1 saattir sistem performansı olarak bir sorunla karşılaşmadım. Yüksek gpu kullanan oyunda fan açtı ama nerdeyse sesi bile yoktu. Eğer test etmemi istediğiniz bir şey varsa (örneğin occt) yapabilirim. Ayrıca Coil Whine sesiyle de karşılaşmadım belki ileriki zamanlarda olur ama şimdilik bişey yok gibi.hayırlı sorunsuz olsun. nasıl bir sistemle kullanacaksınız daha sonra memnun kalırsanız bilgilendirir misiniz?
teşekkür ederim hocam bende cratos lite aldım şuan 4070ti ile kullanıyorum sorun yok 3-4 gündürHocam ben yeni kurdum PSU yu. Yani hem kurulum olarak hemde yaklaşık 1 saattir sistem performansı olarak bir sorunla karşılaşmadım. Yüksek gpu kullanan oyunda fan açtı ama nerdeyse sesi bile yoktu. Eğer test etmemi istediğiniz bir şey varsa (örneğin occt) yapabilirim. Ayrıca Coil Whine sesiyle de karşılaşmadım belki ileriki zamanlarda olur ama şimdilik bişey yok gibi.