❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 500/200 İndirim Kodları

bu kuponları kullanınca restorandan değil trendyoldan kesiliyor
dayım benim burda 5 siparişten 1i genelde iptal oluyor kuponlu söylediğim zaman ama geç söylediğim içinde olabilir bilmiyorum 7-8den sonra söylersem oran %80 üzerine çıkıyor fast food yerlerinde belki kapattıkları içindir bilmiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ilçede oturuyorum hocam ben bizim burda zincir mincir hiçbirşey yok 700 lira normalde 200 lira kuponla mis gibi :D 2 3 gün yiyorum zaten :D
popeyes üçlü tavuk menü 410tl+ 2li kanat 80tl + chipotle falan 500 yapıyo. indirimle 300+29 kargo ediyo. göğüs, kalça, kaburga, 2 kanat söyledim 4 but gelmiş. keşke beşe tamamlasalarmış, yine de güzel doydum bi de iade istedim anında onaylandı. uçuyoz şuan takladık zıpladık kaçtık oynadık yatıyoz babuş zımparaladık mideyi. yalnnız sosların paketler değişmiş tatları çoook değişmiş kötü bunlar ya ketçap nasıl kötü olabilir.

popeyes üçlü tavuk menü 410tl+ 2li kanat 80tl + chipotle falan 500 yapıyo. indirimle 300+29 kargo ediyo. göğüs, kalça, kaburga, 2 kanat söyledim 4 but gelmiş. keşke beşe tamamlasalarmış, yine de güzel doydum bi de iade istedim anında onaylandı. uçuyoz şuan takladık zıpladık kaçtık oynadık yatıyoz babuş zımparaladık mideyi. yalnnız sosların paketler değişmiş tatları çoook değişmiş kötü bunlar ya ketçap nasıl kötü olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geri