Sıfırdan Tyt'ye Nasıl Hazırlanmalıyım?

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar tamamen sıfırım nasıl ve nereden başlamalıyım? Ve artık maarif model denen saçmalık geliyormuş bu yüzden tekte kazanmalıyım. Hedefim 60-70 net arası.

Bugün TYT girdim ve matematikten sadece 5 soru işaretledim onun da kaçı doğru bilmiyorum varın siz hesap edin durumumu.

Bana branşlar için hoca önerir misiniz? Ayrıca 2027 TYT kamplarını beklemeli miyim yoksa 2026 kamplarına başlasam olur mu?

Arkadaşlar tamamen sıfırım nasıl ve nereden başlamalıyım? Ve artık maarif model denen saçmalık geliyormuş bu yüzden tekte kazanmalıyım. Hedefim 60-70 net arası.

Bugün TYT girdim ve matematikten sadece 5 soru işaretledim onun da kaçı doğru bilmiyorum varın siz hesap edin durumumu.

Bana branşlar için hoca önerir misiniz? Ayrıca 2027 TYT kamplarını beklemeli miyim yoksa 2026 kamplarına başlasam olur mu?
Hayır, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli 2027 YKS'de uygulanmayacaktır. [1, 2]
Milli Eğitim Bakanlığı'nın kademeli geçiş takvimine göre süreç şu şekilde işlemektedir:
  • 2027 YKS Son Kez Eski Müfredatla Yapılacak: Şu an lise 11. sınıfta olan öğrenciler, 2027 yılında eski (mevcut) müfredat ve alışık olunan soru tipleriyle sınava girecektir. Bu sınavda integral gibi eski konulardan sorular sorulmaya devam edecektir . gemini böyle diyor 2027 için eski modelle devam

1781973084110.webp

Hedeflerin neydi AYT gircek misin? Sonuç gelmeden paçayı sıvama bence. AYT girmediysende daha AYT var. Ne kadar erken başlarsan o kadar kar ama erken bıkıp sıkılma durumunuda göze alıp hafif başla derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,454
Üyeler
198,139
Son üye
Woxified
Geri