RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,202
IPS için 1270:1 baya iyiBu kadar fark olamaz. 1200:1 gene çok düşük bir değer.
IPS için 1270:1 baya iyiBu kadar fark olamaz. 1200:1 gene çok düşük bir değer.
Genel anlamda kötü ve o fotoğraftaki gibi olmayacak 1200:1 değeriIPS için 1270:1 baya iyi
1 sene kadar kullandım, extreme modunda ghosting göz yoruyor fakat diğer modlarda fena değil, görüntüsü çok kaliteli, bu fiyata rakibi illaki vardır fakat samsung kalitesi daha ön plana çıkıyor.değil bu güzel alınabilir
g3 va ve g5 va ghosting şampiyonu
bunda ips var
Mesela nedir 5k bandında 200 240 hz arasıÜretim yılı eski ve çok fazla daha uyguna daha iyi muadilleri buluyor.
Konuyu detaylı okuyun paylaştımMesela nedir 5k bandında 200 240 hz arası
Genel anlamda daha iyi kardeşim samsungdan. Samsung her türlü bundan kötü olacak zaten tartışmanın anlamı yok sizle. Ürünün tek kötü yanı şuan stok yokGenel anlamda kötü ve o fotoğraftaki gibi olmayacak 1200:1 değeri
Bilgi sahibi olmadığınız bir ürüne gelip şak diye ghosting kralı değil miydi ya bu? Gibi bir yorum yapıyorsunuz bir şey uzattığım yok konuya girdim ve ilk yorum senin yorumundu, görür görmezde yorumumu yaptım ve forumun bana tanıdığı hak ile bilgi sahibi olmadan yorum yapıp ardına çocuk muamelesi çektiğiniz için engelliyorum bilginize.Ne konusuyon la ergen ergen. O sandım yazdım. o değil dediler mesajı begendim bitti gitti. Ne uzatıyon cocuk musun?