Psu Çok Yüksek Fan Sesi ?

fRoxy0

80+
Reaksiyon skoru
114
Sistem cpu gpu olsun %100 yükte ilk 1 dk bişey yok ardından psu bir fan açıyor sanki uçak kalkıyor psu fan açınca kasa fanlarını durdudum sadece gpu fanı kaldı (1150rpm) ona rağmen ses böyle.

Sistem cpu gpu olsun %100 yükte ilk 1 dk bişey yok ardından psu bir fan açıyor sanki uçak kalkıyor psu fan açınca kasa fanlarını durdudum sadece gpu fanı kaldı (1150rpm) ona rağmen ses böyle.

Durmuyor mu hep mi böyle devam ediyor ? model ne ?

Fanın sesli ve soğutma blokları kötü demekki o devirde soğuyup da yavaşlamıyor. Daha sessiz bir psu alabilirsin. Derdin sadece ses ise dışına ekstara fan takabilirsin destek olması için rahatlatır baya
1781992469988.webp

Fanın sesli ve soğutma blokları kötü demekki o devirde soğuyup da yavaşlamıyor. Daha sessiz bir psu alabilirsin. Derdin sadece ses ise dışına ekstara fan takabilirsin destek olması için rahatlatır baya
Alıntıyı görüntüle
850w lık bir psu bakıcam hocam ileri dönüklük için bunla uğraşılmaz

o11 dynamic v2 mini
bu kasaya bayılıyorum valla :D psu olarak rj cratos 850 veya enermax evolution bakabilirsin. Cratosta da aniden fan açma işi var ama bu kadar sesli değil ve sürekli devam etmiyor 2-3 dk sonra susuyor öyle döngü halinde. Sanırım enermax daha sessizmiş ama deneyimlemedim, alacağın zaman konususnu açarsın

Geri