19fenerlibey07
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Benim anlamadığım giga fiber ile 100 mbps nasıl aynı fiyata sabitlediler şaka gibi...
geerçekten anlamıyorum ben VDSL 35mbps internete ayda 600 lira veriyorum, yenileyince 1k isteyecekler biliyorum, çok komik yaBenim anlamadığım giga fiber ile 100 mbps nasıl aynı fiyata sabitlediler şaka gibi...
Taahhütsüz kullanıyordum direk iptal ettim. Zaten yeterince kesinti olmuyormuş gibi birde zam yapmaları komik.Türknet Kullanan Veya Fiyatlardan Dolayı Kullanmaktan Vazgeçenler Herkes Bir Olup Şu Fiyatlandırmalar İçin Şikayetvar.com Üzerinden Tepkimizi Ortaya Koymamız Lazım .
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk Oku Ben Fırlattım .
Alıntıyı görüntüle
akşama aynısını bende uygulamayı düşünüyorum, yeter kazık yediğimiz. 4 ayda bir %40 zam yapıyorlar.. youtuberlere az yedirsinler.Taahhütsüz kullanıyordum direk iptal ettim. Zaten yeterince kesinti olmuyormuş gibi birde zam yapmaları komik.
499 lira diye başladığım tarife 1 yılı dolmadan 999 olduakşama aynısını bende uygulamayı düşünüyorum, yeter kazık yediğimiz. 4 ayda bir %40 zam yapıyorlar.. youtuberlere az yedirsinler.
vallahi başka ülke de olmazdı bu olay.499 lira diye başladığım tarife 1 yılı dolmadan 999 oldu![]()
Ben turkcell superonline kullanıyorum 1000 mbps 1200 tl veriyorum. TahütsüzTürknet Kullanan Veya Fiyatlardan Dolayı Kullanmaktan Vazgeçenler Herkes Bir Olup Şu Fiyatlandırmalar İçin Şikayetvar.com Üzerinden Tepkimizi Ortaya Koymamız Lazım .
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk Oku Ben Fırlattım .
Alıntıyı görüntüle