Macbook Air 2017 Hala Alınır mı

albono

80+
Reaksiyon skoru
45
Arkadaşlar merhaba böyle ucuz yollu bir MacBook almak istiyorum ders dinlemek ve film izlemek vb gibi sıradan işler için 8-10 civarına bulunabiliyor iPad 9 var bunu satacağım yada takas yapacağım Air 2017 hala alınır mı birde eğer alınırsa nelere dikkat etmem lazım ilk defa alacağım için pek bilgim yok teşekkür ederim şimdiden iyi günler
Not:Bütçe belirtmeyi unutmuşum maks 10k falan

Bütçeyi biraz artırıp M1 işlemcili bir Macbook alırsanız işinizi çok uzun süre görecektir. Amacınız sadece film izlemek veya ders dinlemek gibi basit browser işleriyse daha düşük modeller de işinize yarar ancak M1 işlemcili Macbooklar premiere pro editleri gibi şeylerin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor bu da uzun yıllar sorunsuzca kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Bütçeyi biraz artırıp M1 işlemcili bir Macbook alırsanız işinizi çok uzun süre görecektir. Amacınız sadece film izlemek veya ders dinlemek gibi basit browser işleriyse daha düşük modeller de işinize yarar ancak M1 işlemcili Macbooklar premiere pro editleri gibi şeylerin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor bu da uzun yıllar sorunsuzca kullanabileceğiniz anlamına gelir.
Hocam edit falan yapacağımı çok düşünmüyorum ama uzun ömürlülük kısmı da önemli tabii birde gaming PC toplamaya çalışıyorum belli parçaları aldım ekran kartı kasa falan o yüzden bütçe biraz düşük peki birazcık artırsam 13-14 civarına daha elle tutulur bir şey alınır hocam m1 baktımda 20den falan başlıyor çok aşar bütçemi

Geri