Ps5 hala alınır mı alırken nelere dikkat etmek gerek

2. el alırken dikkat etmem gereken şeyler neler mesela nesine bakmam lazım
Ben ps5 slim trendyol dan sıfır almıştım. Ve ikinci ele ben pek güvenemiyorum .Ben teknoloji gibi elektronik gibi bir şey alırsam hep sıfır almışımdır. İkinci el ben pek tavsiye etmiyorum.

sıfır düşünürdüm aslında ama 25k çok pahallı bence bu alet için

Hocam karar sizin kararınız. Ama biraz pahalı gelebilir. Fakat 2026 yılında ps5 çok kaliteli oyunlar çıkacaktır.Ve konsolda oyun oynamayı seviyorsanız tercihim her zaman playstation markası olmuştur .Ben ps5 konsolumu 28000 TL trendyoldan almıştım. Ve konsolumdan çok memnunum. Ve ps5 aldıktan sonra ps4 satmıştım. Neyse karar sizin kararınız. Son olarak hocam benden size tavsiyelerim bu kadardır.

Hocam karar sizin kararınız. Ama biraz pahalı gelebilir. Fakat 2026 yılında ps5 çok kaliteli oyunlar çıkacaktır.Ve konsolda oyun oynamayı seviyorsanız tercihim her zaman playstation markası olmuştur .Ben ps5 konsolumu 28000 TL trendyoldan almıştım. Ve konsolumdan çok memnunum. Ve ps5 aldıktan sonra ps4 satmıştım. Neyse karar sizin kararınız. Son olarak hocam benden size tavsiyelerim bu kadardır.
hocam ithalatçı garantili mi yoksa bilkom garantili mi aldınız

hocam ithalatçı garantili mi yoksa bilkom garantili mi aldınız
Valla hocam trendyoldan bir yerden tam hatırlamıyorum bilkom garantili diye aldım. Ama sony eurosa garanti diye belgesi çıkmıştı.Ve bilkom garantili belgesi çıkmamıştı.Neyse dedim ve ps5 kullanıyorum. Çok şükür hiçbir problem sorun çıkmadı. Ve Sony bildiğimiz üzere ülkemizden ayrılmıştı. Ve resmi garanti bilkom olmuştu.

Son düzenleme:
bende almayı düşünüyorum hatta araştırıyordum konu açılmış burada bilemiyorum aslında pc var bende oyun oynuyorum ama ne bileyim konsol almaya değer mi xbox kolu var pc de aldım ama hiçbirşey anlamadım öylece duruyor yada ben kullanamadım 1 aydır fiyatlara bakıyordum 29.500 bilkm garantili cihazları satıyorlar aslında iyi gibi ama yorumlarda kimisi 5 yıllık cihaz boşver diyenler kimiside paran varsa al gitsin kararsız kaldım açıkcası ben

bende almayı düşünüyorum hatta araştırıyordum konu açılmış burada bilemiyorum aslında pc var bende oyun oynuyorum ama ne bileyim konsol almaya değer mi xbox kolu var pc de aldım ama hiçbirşey anlamadım öylece duruyor yada ben kullanamadım 1 aydır fiyatlara bakıyordum 29.500 bilkm garantili cihazları satıyorlar aslında iyi gibi ama yorumlarda kimisi 5 yıllık cihaz boşver diyenler kimiside paran varsa al gitsin kararsız kaldım açıkcası ben
aynı durumdayız bende 2. el alınır mı yada alınmaz mı diye düşünüyorum

en mantıklısı slim alıp ps6 çıkınca elindekini satıp üstüne eklleyip ps6 ya geçmek bende öyle yapmayı düşünüyorum

hocam peki bir şey sorabilir miyim size diyelim ben ps5 aldım bu deluxe üyelik falan iyi oluyor mu yada parasına değiyor mu şuanda indirimde 2.800 tl galiba yıllık olarak ben hiç konsol sahibi olmadım alınca bayaa bir oyun var diyorlar hiç konsol oyunlarını oynamayanlar için birde ps4 oyunları da varmış galiba işten gelince biraz geçirmek için oynarım herhalde pc de de oyunlar var ama yüklü 10 tane oyunu geçmez zaman zaman gta fortnte rd2 euro truck vs onlar var

hocam peki bir şey sorabilir miyim size diyelim ben ps5 aldım bu deluxe üyelik falan iyi oluyor mu yada parasına değiyor mu şuanda indirimde 2.800 tl galiba yıllık olarak ben hiç konsol sahibi olmadım alınca bayaa bir oyun var diyorlar hiç konsol oyunlarını oynamayanlar için birde ps4 oyunları da varmış galiba işten gelince biraz geçirmek için oynarım herhalde pc de de oyunlar var ama yüklü 10 tane oyunu geçmez zaman zaman gta fortnte rd2 euro truck vs onlar var
Hocam plus deluxe üyelik almıştım daha önceden ps5 plus abonelik deluxe aboneliği ile idare ediyorum. Ve plus deluxe extra üyeliklerinde neredeyse birçok ps4 özel oyunu da var.Hatta plus deluxe god of war ragnarak bile gelmişti. Ve bazı kaliteli multiplatform oyunları da var.Bana göre plus deluxe ve extra olsun gayet kaliteli oyun kütüphanesine ben sahip olduğunu düşünüyorum. Fakat plus deluxe üyeliklerine zam gelmeden ben bir veya iki ay önce aldıydım diye hatırlıyorum. Son zamanlarda plus üyeliklerinin oyun kalitesi daha da arttı. Alan wake 2 kısa süreliğine ücretsiz olmuş.Ve verdiğim yanlış bu bilgiyi de düzeltiyim.Ve ayrıca wwe 2k25,cyberpunk gibi oyunları da getirdi. Ve indirimdeyken plus deluxe ya da extra olsun almanı tavsiye ederim.Black friday indirim olarak plus deluxe felan baya bir ucuzladı.Ve hocam plus deluxe abonelik oyunları hakkında şu link size yardımcı olur. https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/

Son düzenleme:
Hocam plus deluxe üyelik almıştım daha önceden ps5 plus abonelik deluxe aboneliği ile dare ediyorum. Ve plus deluxe extra üyeliklerinde neredeyse birçok ps4 özel oyunu da var.Hatta plus deluxe god of war ragnarak bile gelmişti. Ve bazı kaliteli multiplatform oyunları da var.Bana göre plus deluxe ve extra olsun gayet kaliteli oyun kütüphanesine ben sahip olduğunu düşünüyorum. Fakat plus deluxe üyeliklerine zam gelmeden ben bir veya iki ay önce aldıydım diye hatırlıyorum. Son zamanlarda plus üyeliklerinin oyun kalitesi daha da arttı. Alan wake 2 kısa süreliğine ücretsiz olmuş.Ve verdiğim yanlış bu bilgiyi de düzeltiyim.Ve ayrıca wwe 2k25,cyberpunk gibi oyunları da getirdi. Ve indirimdeyken plus deluxe ya da extra olsun almanı tavsiye ederim.Black friday indirim olarak plus deluxe felan baya bir ucuzladı.Ve hocam plus deluxe abonelik oyunları hakkında şu link size yardımcı olur. https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/

anladım hocam cevabınız için çok teşekkür ederim bayaa açıklayıcı yazmışmışsınız sağolun

Geri