Hocam plus deluxe üyelik almıştım daha önceden ps5 plus abonelik deluxe aboneliği ile dare ediyorum. Ve plus deluxe extra üyeliklerinde neredeyse birçok ps4 özel oyunu da var.Hatta plus deluxe god of war ragnarak bile gelmişti. Ve bazı kaliteli multiplatform oyunları da var.Bana göre plus deluxe ve extra olsun gayet kaliteli oyun kütüphanesine ben sahip olduğunu düşünüyorum. Fakat plus deluxe üyeliklerine zam gelmeden ben bir veya iki ay önce aldıydım diye hatırlıyorum. Son zamanlarda plus üyeliklerinin oyun kalitesi daha da arttı. Alan wake 2 kısa süreliğine ücretsiz olmuş.Ve verdiğim yanlış bu bilgiyi de düzeltiyim.Ve ayrıca wwe 2k25,cyberpunk gibi oyunları da getirdi. Ve indirimdeyken plus deluxe ya da extra olsun almanı tavsiye ederim.Black friday indirim olarak plus deluxe felan baya bir ucuzladı.Ve hocam plus deluxe abonelik oyunları hakkında şu link size yardımcı olur.
https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/
Sony, Black Friday'e özel olarak PlayStation Plus'ın Türkiye fiyatlarında indirime gitti. İşte kısa süreli kampanyada sunulan indirimli fiyatlar.
www.webtekno.com