Yardım Tesisat Yenileme Sonrası Crc ve Loss Sorunu

dva888

80+
Reaksiyon skoru
0
selamlar net sürekli kopuyor diye bina içi tesisatı yeniledim reçber kablo çektim normalde folyosuz alacaktım stokta yok diye mecbur folyolu korumalı olanından aldım ama bu sefer de önceden hiç olmayan sorunlar başladı yabancı kaynaklarda folyolu olanlar içindeki topraklama teliyle topraklanmadıkça folyo anten görevi görebilir yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.

oyunlarda feci paket kaybı oluyor sürekli geri atıyor falan bi de modemde crc eskiden saatlerce hep sıfırken şimdi sürekli artmaya başladı

kablo değişimi için gelen adam ankastrede benim asıl portu bulamadı kabloyu başka bi porta taktı

şimdi sorum şu bu loss ve crc artışı kablonun folyolu olmasından dolayı mı yapıyor yoksa port değişti diye yeni portta mı sıkıntı vardır başına gelen veya anlayan bi aydınlatırsa sevinirim.
kablonun modeli : Reçber SL400 F/U23 PE Cat6 F/UTP 506026

Folyo kablonun bakır kısmına temas etmediği sürece sıkıntı olmaz.
Kablo ucu jaklar düzgün çakılmamış veya ankastre bağlantısı düzgün yapılmamış olabilir.
Farklı porta takma olayı tuhaf, ondanda olabilir.

Folyo kablonun bakır kısmına temas etmediği sürece sıkıntı olmaz.
Kablo ucu jaklar düzgün çakılmamış veya ankastre bağlantısı düzgün yapılmamış olabilir.
Farklı porta takma olayı tuhaf, ondanda olabilir.
turknet servisten gelen kişi önce yeşil mavi bağladı gelmiyor dedi mavi beyaza döndü yanlış porta takmışım dedi tekrar indi aşağı başka yere taktı 10 mbit geldi download çıkardı başka porta taktı önceki gibi 50 mbit geldi ama o taktığı benim port muydu rastgele boş bir yer mi buldu bilmiyorum çok amatörce bir hizmet aldım rj11 i bile ben verdim kabloya taksın diye üstelik 750 tl ücret aliyorlar. Servisi tekrar çağırsam yine aynı adam gelecek diye endişe ediyorum işin içinden çıkamadım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,914
Üyeler
198,217
Son üye
Guemm
Geri