Ram Fiyatı Kaç Olmalı?

Bazı illerde o sıkıntı işte İzmir de öyle malları çok kıymetli, ben çok uzaktan alışveriş yaptım az çok dolandırıcı mı değil mi anlıyorum ama her zaman risk sonuçta. Tanıdık birilerini bulman lazım yoksa riske girme. 64Gb Ram şart değilde 2*24 lere de bakabilirsin bir nebze daha f/p oluyor
Hocam havale sonrası kargo düşünmeye başladım ya ama çok güvencesiz de mi bir sorun olsa alamam parayı.

Hocam havale sonrası kargo düşünmeye başladım ya ama çok güvencesiz de mi bir sorun olsa alamam parayı.
Dolandıracak adam her türlü dolandırır, alamazsın o parayı çok zor.

O zaman az ilan kovalayım 31 32 ye falan bulursam alayım.
Çok acelen yoksa bekle illa ki denk geliyor, bazen 1 - 1.5 ay bekliyorum ama istediğim fiyata düşüyor, sabreden kazanır.

RAM'in kutusu açılsa ne olacak ki? Zaten kırmadığın sürece bozulmayan bir parça. İkinci elde DDR5 için GB başına 500tl gibi bir fiyat oluyor, DDR4'te de 200-250Tl oluyor genelde.

Çok acelen yoksa bekle illa ki denk geliyor, bazen 1 - 1.5 ay bekliyorum ama istediğim fiyata düşüyor, sabreden kazanır.
Adam 36 yazmış 33 teklif ettim ben nasıl ekmek yicem diyor .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RAM'in kutusu açılsa ne olacak ki? Zaten kırmadığın sürece bozulmayan bir parça. İkinci elde DDR5 için GB başına 500tl gibi bir fiyat oluyor, DDR4'te de 200-250Tl oluyor genelde.
Hocam almışken sıfır alayım diyordum takılmasam mı ona.

Adam 36 yazmış 33 teklif ettim ben nasıl ekmek yicem diyor .d

Hocam almışken sıfır alayım diyordum takılmasam mı ona.
Bence takılmanıza gerek yok. İşlemci, ram gibi ürünleri sıfır ile ikinci el almak arasında hiçbir fark yok. Fiziksel zarar vermedikleri sürece hiçbir şey değişmeyecek. 2 hafta önce Corsair Vengeance RGB 2x16GB 7200MHz CL34 rami 15K'ya aldım ikinci el olarak. Üstelik ikinci el aldığınızda 6000MHz CL36 bile alıyor olsanız Hynix die denk getirmek için satıcıya versiyon kodunu sorma şansınız oluyor.

Hocam ilan tarihi 4 aylık öyle söyleyim enflasyondan kaybetmiştir o 3k yı
İşte onu anlamadığı için kazandığını sansa da kazanmıyor. Bu arada sana 30K bandında bulurum RAM. 30K ya çıkınca bulması gayet kolay. Ben o kadar vermem ama aciliyetin varsa yarın bakıcam.

Dolap kullanıyorum ben. Siz onaylamadıkça satıcıya vermiyorlar parayı ancak elden isteyenlerin çoğu dolandırıcı. Satıcı puanları önemli o yüzden. Bir de 6 ay farksız taksit seçeneği oluyor. Tabi bunu bilip pahalı satmaya başladılar.
Sarı site param güvende ile de satıcı kargoyu verdi vermedi, kargo parasıdır vs uğraşmamak için tercih ediyorum.

İşte onu anlamadığı için kazandığını sansa da kazanmıyor. Bu arada sana 30K bandında bulurum RAM. 30K ya çıkınca bulması gayet kolay. Ben o kadar vermem ama aciliyetin varsa yarın bakıcam.
Hocam param güvende ya da ankara içi bulabilrsen alayım.

Dolap kullanıyorum ben. Siz onaylamadıkça satıcıya vermiyorlar parayı ancak elden isteyenlerin çoğu dolandırıcı. Satıcı puanları önemli o yüzden. Bir de 6 ay farksız taksit seçeneği oluyor. Tabi bunu bilip pahalı satmaya başladılar.
Sarı site param güvende ile de satıcı kargoyu verdi vermedi, kargo parasıdır vs uğraşmamak için tercih ediyorum.
Dolap' ta ram satan var mıdır ki?

Hocam param güvende ya da ankara içi bulabilrsen alayım.

Dolap' ta ram satan var mıdır ki?
Ben satmıştım 2 sene önce 🤣
Var ancak dolap arama sistemi çoook kötü. Ram diye aramaktan ziyade örneğin "2*32 6000mhz cl30" şeklinde aramak lazım.

Geri