🔥İndirim Hawk 3 Lü Fan Seti + Kontrolcü 600 TL

Arkadaşlar alınmalı mı? Kasamda 3 fanlık yer var şuanki fanların ledleri patladı 😂 Anakartımda sadece 4 pinli RGB bağlantısı var maalesef. Kontrolcü üzerinden istediğim rengi tonu ayarlamak mümkün mü?
200 TL lik fanlardan beklentini yüksek tutmazsan memnun kalırsın.
Kontrolcu ve kumanda hangi renk ve kombinasyonları destekler onu kullanıp görmek lazım.

6 pinli fanların 3pini fan 3 pini rgb led için oluyor. Bunları tek giriş yapmak için birleştiriyorlar öyle 6pin oluyor. Bende ucuz Gamepower gibi 6pinli vardı. Pwm olmadığı için 6pinli kablodan hangileri fan kablosu olduğu ölçü aleti ile bulup o uçları pwn fana bağlamıştım. O zaman hızları diğer fanlara göre ayarlanıyordu.
Özet olarak 6pinli olanları tercih etmeyin. Kendi kontrolcüsü dışında çalıştırması sıkıntılı. Hızını ayarlamak için kumandadan bızıklar durursunuz :D

Bendeki şuydu : Sattım kurtuldum.

1782056724065.webp

6 pinli fanların 3pini fan 3 pini rgb led için oluyor. Bunları tek giriş yapmak için birleştiriyorlar öyle 6pin oluyor. Bende ucuz Gamepower gibi 6pinli vardı. Pwm olmadığı için 6pinli kablodan hangileri fan kablosu olduğu ölçü aleti ile bulup o uçları pwn fana bağlamıştım. O zaman hızları diğer fanlara göre ayarlanıyordu.
Özet olarak 6pinli olanları tercih etmeyin. Kendi kontrolcüsü dışında çalıştırması sıkıntılı. Hızını ayarlamak için kumandadan bızıklar durursunuz :D

Alıntıyı görüntüle
Dediğiniz gibiyse kesip konnektör lehimleriz en kötü ya:)

Alıntıyı görüntüle
hocam bişi sorucam 3 pini fan içinse, nasıl pwm olarak çalısıyor bu fanlar onu anlamadimm

Asus Tuf GT501 Kasa var orijinal asus fanları zırıl zırıl ses etmeye başladı kaliteli argb fan önerisi olan var mı bunun haricinde? Yoksa bu bahsedilen fanları alıp kullanabilirim.

Rgb kapatılabiliyor mu? Varmı alternatif 3 tane fan seti bildiğiniz, rgb olması dert dğl.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,919
Üyeler
198,217
Son üye
Guemm
Geri