🔥İndirim 💥 Lian Li Çakması Ters Bıçak 4'Lü Kontrolcülü Fan Seti LS300 979 TL💥

Atom bilişim'den hiçbir şey alınmaz

Eğer lianli alcak paran yoksa, görünüş önemli performans çok da iyi olmasa dersen çok iyi tanesi 200e falan geliyor. Lianli sl inf fanlar da zaten çok performanslı fanlar değil. Bende karışık şekilde kasada.
Alıntıyı görüntüle
Strimer ı temudan mı aldınız hocam ne kadara geldi vergi dahil ben de almayı düşünüyorum link atar mısın

Hiçbir şey olmaz, tekniği belli Çin'de yıllardır satılan fanlar. Ezberci yorumlarınla konuları başka yerlere çekme.
Dragos ve Turbox'u yıllardır biliyorum. Atom bilişimin garantisi bile çakma. Ezberci diyorsunuz da 2017'de adamların yolladığı 2 çoklayıcı bile bozuktu. Çok kullandım sırf ucuz diye

Dragos ve Turbox'u yıllardır biliyorum. Atom bilişimin garantisi bile çakma. Ezberci diyorsunuz da 2017'de adamların yolladığı 2 çoklayıcı bile bozuktu. Çok kullandım sırf ucuz diye
Alınacak ürün var, alınmayacak ürün var. Asus, MSI, Gigabyte gibi markaların da alınmayacak onlarca ürünü var.

Alınacak ürün var, alınmayacak ürün var. Asus, MSI, Gigabyte gibi markaların da alınmayacak onlarca ürünü var.
Boomer ve TR serileri az mağdur etmedi. Atom Bilişim'in alınmayacak aşırı ürünü var. Garanti çakma derken de yalan söylemiyorum, arıza yok deyip geri iade yapıyorlardı

Ürün bunun marka basılmış hali. Temu gibi sitelerde de yüzlerce yorumu var.
Onu bile yapamıyorlar yani. "Satıcıya ulaşılmıyor" Demiş, onların desteği ürünü satın alıncaya kadar.

1000020168.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,935
Üyeler
183,191
Son üye
furkqn27
Geri