Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,821
Atom bilişim'den hiçbir şey alınmaz
Parasıyla aldım, geldi, kullanıyorum. Ne oldu şimdi?Atom bilişim'den hiçbir şey alınmaz
3 aya bozuluncaParasıyla aldım, geldi, kullanıyorum. Ne oldu şimdi?
Hiçbir şey olmaz, tekniği belli Çin'de yıllardır satılan fanlar. Ezberci yorumlarınla konuları başka yerlere çekme.3 aya bozulunca![]()
Strimer ı temudan mı aldınız hocam ne kadara geldi vergi dahil ben de almayı düşünüyorum link atar mısınEğer lianli alcak paran yoksa, görünüş önemli performans çok da iyi olmasa dersen çok iyi tanesi 200e falan geliyor. Lianli sl inf fanlar da zaten çok performanslı fanlar değil. Bende karışık şekilde kasada.
Alıntıyı görüntüle
Dragos ve Turbox'u yıllardır biliyorum. Atom bilişimin garantisi bile çakma. Ezberci diyorsunuz da 2017'de adamların yolladığı 2 çoklayıcı bile bozuktu. Çok kullandım sırf ucuz diyeHiçbir şey olmaz, tekniği belli Çin'de yıllardır satılan fanlar. Ezberci yorumlarınla konuları başka yerlere çekme.
Alınacak ürün var, alınmayacak ürün var. Asus, MSI, Gigabyte gibi markaların da alınmayacak onlarca ürünü var.Dragos ve Turbox'u yıllardır biliyorum. Atom bilişimin garantisi bile çakma. Ezberci diyorsunuz da 2017'de adamların yolladığı 2 çoklayıcı bile bozuktu. Çok kullandım sırf ucuz diye
linkteki yorumlar pek iç açıcı değil hocam amaHiçbir şey olmaz, tekniği belli Çin'de yıllardır satılan fanlar. Ezberci yorumlarınla konuları başka yerlere çekme.
Boomer ve TR serileri az mağdur etmedi. Atom Bilişim'in alınmayacak aşırı ürünü var. Garanti çakma derken de yalan söylemiyorum, arıza yok deyip geri iade yapıyorlardıAlınacak ürün var, alınmayacak ürün var. Asus, MSI, Gigabyte gibi markaların da alınmayacak onlarca ürünü var.
linkteki yorumlar pek iç açıcı değil hocam ama
Onu bile yapamıyorlar yani. "Satıcıya ulaşılmıyor" Demiş, onların desteği ürünü satın alıncaya kadar.![]()
PRISM 4 RS bilgisayar kasası Fanı 12 cm ARGB 4 Pin Sessiz Soğutma Fanı 12 V Büyük Hava Hacmi 800-1600 RPM - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ürün bunun marka basılmış hali. Temu gibi sitelerde de yüzlerce yorumu var.
Temuya rgb kablo yaz çıkar direktStrimer ı temudan mı aldınız hocam ne kadara geldi vergi dahil ben de almayı düşünüyorum link atar mısın