2-3 K Arası Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selamlar.Kablosuz kulaklık arıyorum.Dongle kullanacağım bluetotth olmasa da olur.Genellikle cs2 oynuyorum.Mikrofonu da iyi olursa tadından yenmez.
Şu modelleri gördüm.Bunlardan birisi alınır mı veya bir öneriniz var mı ?

Havit H2015 Pro
H2002BG
H2039BG
Aula G7 Pro Tri Mod

Sizce bunalrdan birisi alınır mı veya sizin öneriniz nedir?

Arkadaşlar selamlar.Kablosuz kulaklık arıyorum.Dongle kullanacağım bluetotth olmasa da olur.Genellikle cs2 oynuyorum.Mikrofonu da iyi olursa tadından yenmez.

Havit H2015 Pro
H2002BG
H2039BG
Aula G7 Pro Tri Mod

H2015 Pro ile ilgili 2 arkadaşın incelemesi mevcut

200 lira bütçe artabiliyorsa ATK Neptune 9 bakabilirsiniz mikrofonu iyi

Hocam bu model için kronikleri olan model demişler doğru mu yoksa 200 gayet çıkabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu model için kronikleri olan model demişler doğru mu yoksa 200 gayet çıkabilirim
200 lira bütçe artabiliyorsa ATK Neptune 9 bakabilirsiniz mikrofonu iyi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

JKroniklerini bilmiyorum açıkçası, arkadaştan denemiştim ve bazı incelemelerini görmüştüm. Mikrofon kalitesi fiyat bandının çok üstündeydi. Klavyem ATK, ATK fare de denemiştim ürünleri kaliteli genelde. O sebeple bakmanızı önerdim.

Kendim kullanıyorum bütçeyi biraz zorlayabilir ama ses kalitesi olarak fazla bişey bekleme

Kendim kullanıyorum bütçeyi biraz zorlayabilir ama ses kalitesi olarak fazla bişey bekleme
ses kalitesi olarak bi şey bekleme derken kötü mü hocam anlamadım tam

ses kalitesi olarak bi şey bekleme derken kötü mü hocam anlamadım tam
Sesler boğuk gelicek iyi bir kulaklıktan geçersen başta rahatsız eder sonra alışıyorsun eq ile biraz daha çözülüyor sorun mikrofon batarya vs rakipsiz ama

Havit H2015 Pro
H2002BG
H2039BG
Aula G7 Pro Tri Mod

Hocam neye karar verdin

Geri