Dolap Uygulamasında İadeyi Reddetme Hakkım Var mı?

Reaksiyon skoru
90
Arkadaşlar selamlar. Numpadli klavye almak icin elimdeki aula f75i satışa koymuştum. Niyetim elden satmakti ama dolap uygulamasından birisi hicbir sey sormadan bozuk mu temiz mi diye merak etmeden direkt aldı. Acikcasi biraz şüphelendim cunku daha once kendi bozuk ürününü koyup iade edenleri görmüştüm. Benzeri durumu yaşarsam diye tedirgin oldum acikcasi. Alıcı iade talebi açarsa mecburen kabul etmem mi gerekiyor? Ya da nasil bir önlem almalıyım? Veya satışı iptal edip elden mi saçmalıyor ne önerirsiniz?

Arkadaşlar selamlar. Numpadli klavye almak icin elimdeki aula f75i satışa koymuştum. Niyetim elden satmakti ama dolap uygulamasından birisi hicbir sey sormadan bozuk mu temiz mi diye merak etmeden direkt aldı. Acikcasi biraz şüphelendim cunku daha once kendi bozuk ürününü koyup iade edenleri görmüştüm. Benzeri durumu yaşarsam diye tedirgin oldum acikcasi. Alıcı iade talebi açarsa mecburen kabul etmem mi gerekiyor? Ya da nasil bir önlem almalıyım? Veya satışı iptal edip elden mi saçmalıyor ne önerirsiniz?
çok tecrübem yok ama ben en son direksiyon seti almıştım ve iade etmeyi düşündüğümde benden üründeki sıkıntıyı fotoyla kanıtlamamı istediler ben de daha fazla ilerlemedim

ben olsam hiç göndermem ya gerek yok böyle sistemler ile ürün satmaya 100 tl aşağı sat elden sat en iyisi yok sonra ürünü bozdu yolladı ürünü değiştirdi gibi saçmalıklar yoruyor

Bu tarz param güvende gibi sistemler satıcıyı asla desteklemiyor, muhtemelen bir problem olmaz ama eğer olur ise problem yaşarsınız. Tamamen alıcıyı koruyor sistemler.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Satışı iptal ettim 100 200 lira asagi fiyat yazıp elden satis yapacağım

Hocam Kargolamadan önce tarih ve saati gösteren video çekin sonra cihazın sağlam olduğunu çekin, kargoya koyarken kutuya koyarken sağlam olduğuna dair kanıtlı videolar çekin herhangi kırık dökük olmadığına karşı kanıtınız olsun. Dolap Ve sahibinden üzerinden çok satış yaptım her seferinde bi 10 Dakika fazla uğraşır video çekerim başım ağrımasın diye, ayrıca cihazın seri numarasınıda çekerim eğer iade gelirse aynı cihaz gelsin diye.

Cevaplarınız icin teşekkür ederim arkadaşlar. Acikcasi 100 200 lira icin risk almak mantıksız geldi. O yuzden yazdığım fiyatın altına yazıp elden satis yapmaya karar verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,465
Üyeler
198,141
Son üye
newyearman
Geri