The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,963
dlss+fsr3 ile 3090 ti ddr5 sistem ile 20 fps alıyorum bu durumu yaşayan var mı
en düşük ayarlarda bile 40 fps veriyor
en düşük ayarlarda bile 40 fps veriyor
bende anlamadım tam ışın izleme en yüksek ile kapatınca aynı fps veriyor normalde ışın izleme açınca fpsnin çok düşmesi lazım birkaç bir şey sildim yükledim 80-90 arası gidip geliyor 2k sinematik+rt en yüksek DLAA ayarlardaSürücü ile alakası olabilir birde arkaplanda çalışan uygulamalara bak
Win11 23h2 kullanıyorum 23h2 tavsiye ederim yada win10 21h2 olabilir
Benim dizüstü 2k rtx4080 de sinematikte 170fpse kadar alıyor
Senin en az bu kadar alman lazım
90 yine normal ya bende aynı ayarda 130 170 arası gidip geliyor işteb
bende anlamadım tam ışın izleme en yüksek ile kapatınca aynı fps veriyor normalde ışın izleme açınca fpsnin çok düşmesi lazım birkaç bir şey sildim yükledim 80-90 arası gidip geliyor 2k sinematik+rt en yüksek DLAA ayarlarda
dizüstünde o fpsyi alabiliyorsan çok iyi ama ayarlarda tam anlamı ile acık alabilcegini düşünmüyorum laptoplar masaüstü kadar güçlü degil90 yine normal ya bende aynı ayarda 130 170 arası gidip geliyor işte
SSD disk sağlığına da bak ben eski sürücü kullanıyorum 574.36 mıydı neydi eski sürücü de deneyebilirsin
Değil tabi ki ama ben hem Windowsa ince ayar yapıyorum hemde benim bilgim dışında hiçbir uygulama çalışmoyr antivirüs kullanmıyorum vs vs 25 yıllık deneyim vardizüstünde o fpsyi alabiliyorsan çok iyi ama ayarlarda tam anlamı ile acık alabilcegini düşünmüyorum laptoplar masaüstü kadar güçlü degil