Cs 2 Düşük Fps Sorunu

grafik ayarların neler ? yüksekte oynuyorsan ortalama 400 muhtemelen iyi şuan
DM'de veya rekabetçide dene bakalım kaç fps verecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fideflyx devre dışı , yüksek dinamik aralık performans al
1781652487454.webp
1781652523898.webp
1781652509035.webp

ayarlar bu şekilde hocam

monitör 320 ise 500 e sabitle menüyüde 500 yap ve birde amd ekran kartında tam ekran yaparken işlemciyi mi kullandırtıyor yoksa ekran kartınımı ona bak ölçeklendirme ayarıda hatalı olabilir
Hocam tam ekran kullanıyor amd de galiba ölçekleme modu doğru da ramlerden dolayı 600 700 fps göremiyorum galiba ramlerimin hız değeri düşük ve cl değeri yüksek cl 46 5600 mhz 32 gb ram var 16x2

Hocam tam ekran kullanıyor amd de galiba ölçekleme modu doğru da ramlerden dolayı 600 700 fps göremiyorum galiba ramlerimin hız değeri düşük ve cl değeri yüksek cl 46 5600 mhz 32 gb ram var 16x2
Onla alakasının olma şansı yok hocam benim ramlerde hemen hemen aynı skalada max 100 fps oynar benim ayarlarda 900 lerde geziyorum

Onla alakasının olma şansı yok hocam benim ramlerde hemen hemen aynı skalada max 100 fps oynar benim ayarlarda 900 lerde geziyorum
Hocam yine sisteme göre düşük mü alıyorum o zaman

Hocam bios güncelliği ile alakalı bir durum olabilir mi sistemi topladığımdan itibariyle hiç bios güncellemesi yapmadım
Yine çok zor hocam ya adrenalin programı sıkıntılıdır yada Windows sorunlu olabilir diğer oyunlarda aynı şekilde düşük mü

Yine çok zor hocam ya adrenalin programı sıkıntılıdır yada Windows sorunlu olabilir diğer oyunlarda aynı şekilde düşük mü
Hocam diğer oyunlarda denemedim ama yarın valoda deneyim bir

Hocam diğer oyunlarda denemedim ama yarın valoda deneyim bir
Denerken bi 16:9 birde 4:3 te ayrı ayrı denermisin hem ölçeklinderme mi hatalı ona bakalım hemde Cs nin düzgün çalışıp çalışmadığına.

Denerken bi 16:9 birde 4:3 te ayrı ayrı denermisin hem ölçeklinderme mi hatalı ona bakalım hemde Cs nin düzgün çalışıp çalışmadığına.
Hocam hangi çözünürlüğe alayım peki 16 9 da

Geri