Amazon Prime Day Fiyaskosu

Reaksiyon skoru
1
Dostlar amazondan 23994 tl ye 9yada 6 taksitti şimdi orası tam hatırlamıyorum

CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 6000MT/s CL36 AMD EXPO & Intel XMP Bellek Kiti (CMK32GX5M2F6000Z36) linki:https://www.amazon.com.tr/dp/B0FV3JQB3H?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ürünü satın aldım

adamlar 3 gün sonra ürün siparişimi iptal edip sonrasında birde 2bin tl daha pahalıya 1 stok açıp satışa sunuyorlar şaka gibi insanlar cidden böyle bir rezalet olabilir anlayamıyorum gerçekten amazon desteğe bağlandığımda ise ellerinden hiçbir şey gelmeyeceğini primeday sürecinde başka indirim kovalayın deyip başından savıyorlar rezaletin boyutları arttıkça artıyor resmen

1782370982321.webp

1782371193637.webp

Önemli not: arkadaşlar ilk görseldeki satıcı linkini kaldırdım orda amazondaki önceki siparişlerimde iptal edilen siparişe tıklayınca var olan başka satıcıya yönlendiriyormuş ondan dolayı orda bir hata yaptım yani sonuç olarak ama sipariş verdiğimiz üründe 2 gün sonra iptal ediliyor başka parçalarıda o yüzden hızlıca almış bulunup zarar ediyoruz olan bu ...

Son düzenleme:
hatayı yapan satıcı ama satıcıda zarar etmek istemez yanlış indirimde uygulanmış olabilir amazon tarafından satıcıyada bişi diyemiyorum, çünkü sizin sandığınız gibi kar marjları yok 25 bin tl lik üründen 5 bin tl gibi kar marjları yok, 25 binse 24 bin 24.500 tl gibi maaliyetleri oluyor

Sağlık olsun diyip daha uyguna Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 DDR5 Ram alabilirsin 16×2 . Bende forumda görüyorum amazonda iptaller çoğalmış bir ayar çekmeleri şart.

Benimde kıyafetler iptal edildi kimi teknik aksaklık kimi yanlış fiyat diye artık amazonda diğerlerine benzedi.

Geri