xraybanner
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Dostlar amazondan 23994 tl ye 9yada 6 taksitti şimdi orası tam hatırlamıyorum
Önemli not: arkadaşlar ilk görseldeki satıcı linkini kaldırdım orda amazondaki önceki siparişlerimde iptal edilen siparişe tıklayınca var olan başka satıcıya yönlendiriyormuş ondan dolayı orda bir hata yaptım yani sonuç olarak ama sipariş verdiğimiz üründe 2 gün sonra iptal ediliyor başka parçalarıda o yüzden hızlıca almış bulunup zarar ediyoruz olan bu ...
CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 6000MT/s CL36 AMD EXPO & Intel XMP Bellek Kiti (CMK32GX5M2F6000Z36) linki:https://www.amazon.com.tr/dp/B0FV3JQB3H?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ürünü satın aldım
adamlar 3 gün sonra ürün siparişimi iptal edip sonrasında birde 2bin tl daha pahalıya 1 stok açıp satışa sunuyorlar şaka gibi insanlar cidden böyle bir rezalet olabilir anlayamıyorum gerçekten amazon desteğe bağlandığımda ise ellerinden hiçbir şey gelmeyeceğini primeday sürecinde başka indirim kovalayın deyip başından savıyorlar rezaletin boyutları arttıkça artıyor resmenÖnemli not: arkadaşlar ilk görseldeki satıcı linkini kaldırdım orda amazondaki önceki siparişlerimde iptal edilen siparişe tıklayınca var olan başka satıcıya yönlendiriyormuş ondan dolayı orda bir hata yaptım yani sonuç olarak ama sipariş verdiğimiz üründe 2 gün sonra iptal ediliyor başka parçalarıda o yüzden hızlıca almış bulunup zarar ediyoruz olan bu ...
Son düzenleme: