🔥İndirim Adidas Koşu Ayakkabıları 1500-2000tl

rizw3ll

80+
Reaksiyon skoru
15
Son düzenleme:
Ürünler sahte galiba mesela
Bu linkteki ürünün aynısı mağazalarda 3300 iken nasıl olurda Trendyol kendisi 2000 TL ve indirimliyken 1800 TL den satabiliyor ? Yorumda ürünün sahte olabileceğini yazmış birisi . İşin kötü yanı sahteyse bile Trendyol resmi olarak nasıl sahte ürün satabiliyor markalar buna nasıl izin veriyor???????

Bu linkteki ürünün aynısı mağazalarda 3300 iken nasıl olurda Trendyol kendisi 2000 TL ve indirimliyken 1800 TL den satabiliyor ? Yorumda ürünün sahte olabileceğini yazmış birisi . İşin kötü yanı sahteyse bile Trendyol resmi olarak nasıl sahte ürün satabiliyor markalar buna nasıl izin veriyor???????
hacı abi gram idrak edemiyorum ya var bir katakülli ama bilmiyorum

Mağaza Kirası,Çalışan Gideri,Elektrik,Ürünlerin mağazaya tedariki,Vergi,Franchise mağaza komisyonu daha say say bitmez giderler ortadan kalkmış olduğu için Trendyolda daha ucuz oluyor ve Hayır Trendyol Sahte ürün satmaz.

Trendyol sahte ürün satmıyor ama aynı sıkıntı hepsiburada 'da oluyor. Sanırım üretim yerinden fark ediyor kaliteleri çok farklı bunu yorumlarda da görebilirsiniz.

Bana ayakkabı önerir misiniz? Terletmesin, tabanlığı hiç önemli değil kendi tabanlığımla değiştirmek zorundayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'un kendisi bile daha ucuza satıyormuş, trendyoldaki fiyatlar normal, mağazadakiler aşırı pahalı. Herhangi bir fiziksel mağazadan herhangi bir şey alınabileceğini sanmıyorum bu devirde. Ne ayakkabı ne kıyafet her şey avmlerde falan 2 katı

Mağaza Kirası,Çalışan Gideri,Elektrik,Ürünlerin mağazaya tedariki,Vergi,Franchise mağaza komisyonu daha say say bitmez giderler ortadan kalkmış olduğu için Trendyolda daha ucuz oluyor ve Hayır Trendyol Sahte ürün satmaz.
O zaman adidasın kendi sitesinde çok daha ucuza satılması lazım ama oradada benzer fiyat var. Dediğiniz senaryoda kimsenin mağazalardan almaması lazım herkesin internetten söylemesi daha mantıklı değil mi ?
Trendyol sahte ürün satmıyor ama aynı sıkıntı hepsiburada 'da oluyor. Sanırım üretim yerinden fark ediyor kaliteleri çok farklı bunu yorumlarda da görebilirsiniz.
Ben linkteki ayakkabının aynısını mağazadan 3300 TL'ye aldım üretim yeri Endonezya ve linkteki üründe aynı yerde üretilmiş yani kalite farkı yok anlaşılacağı üzere farklı bir şeyler var
hacı abi gram idrak edemiyorum ya var bir katakülli ama bilmiyorum
Ben de bilemiyorum ama garip İnşallah orijinaldir çünkü herkesin ulaşılabilir ucuz fiyata orijinal giymesini isterim

Ben linkteki ayakkabının aynısını mağazadan 3300 TL'ye aldım üretim yeri Endonezya ve linkteki üründe aynı yerde üretilmiş yani kalite farkı yok anlaşılacağı üzere farklı bir şeyler var

Bu kalite konusu daha önce de tartışılmıştı başka yerde oraya öyle yazmışlardı Hepsiburada satıcılı adidas ayakkabıların yorumlarında da sürekli düşük kalite olmasından bahsediliyordu.

bu ayakkabılar çok kalitesiz, orijinal olabilir ama üretim yeri malzeme kalitesi vs vasatın altında. Ucuz değil yani ederinde

Bu kalite konusu daha önce de tartışılmıştı başka yerde oraya öyle yazmışlardı Hepsiburada satıcılı adidas ayakkabıların yorumlarında da sürekli düşük kalite olmasından bahsediliyordu.
Ben daha önce başka bir spor ayakkabı aldım aşırı rahattı eskidiği için farklı bir marka denemek için adidas aldım bu dediğim ayakkabının aynısını aldım 3300 TL'ye ama inanın pişman oldum hiç rahat değil demek istediğim adidas genel olarak mı öyle acaba

Yurt dışında 30 euro bu seviyedeki ürünler. O yüzden bence normal. Kaliteleri kötü

Ben daha önce başka bir spor ayakkabı aldım aşırı rahattı eskidiği için farklı bir marka denemek için adidas aldım bu dediğim ayakkabının aynısını aldım 3300 TL'ye ama inanın pişman oldum hiç rahat değil demek istediğim adidas genel olarak mı öyle acaba
Ben amazondan Merrell almıştım gayet rahat ve hafif 2500 TL 'ye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,897
Üyeler
198,211
Son üye
Sonosmanlı1453
Geri