Hazır Sistem Kurulum Yardım Lazım

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
149
Arkadaşlar hazır sistem siparişim geldi. Normalde kule tipi montajsız geliyordu fakat montajlı gelmiş bu montaj normal mi. Kablolar fanın altında duruyor eğer kule tipi düz dursa ram e çarpacak gibi kalıyor anlayamadım.

Ekler

• 1000040970.webp
    1000040970.webp
    412.3 KB · Hit: 15

Ekler

• 1000040969.webp
    1000040969.webp
    609.1 KB · Hit: 12
Bende incehesaptan 3 ay önce sistem sipariş ettim. Ekran kartınıda takılı olarak göndermişlerdi test falan yaptım sıcaklık vb bir sorun yoktu o yüzden uğraşmadım adamlarda sorun olmayacağı için geri göndereceklerdi muhtemelen. Ama bir sorun yoktu birde ekran kartı tutucuda hediyeydi onuda takılı olarak göndermişler. Sorunsuz çalışınca uğraşmak istemedim. Ama senin soğutucu düzgün durmuyor gibi.

Bende incehesaptan 3 ay önce sistem sipariş ettim. Ekran kartınıda takılı olarak göndermişlerdi test falan yaptım sıcaklık vb bir sorun yoktu o yüzden uğraşmadım adamlarda sorun olmayacağı için geri göndereceklerdi muhtemelen. Ama bir sorun yoktu birde ekran kartı tutucuda hediyeydi onuda takılı olarak göndermişler. Sorunsuz çalışınca uğraşmak istemedim. Ama senin soğutucu düzgün durmuyor gibi.
Baya yamuk duruyor ama düz takılamaz gibi duruyor. Düz takılsa ramler ile çakışır gibi anlayamadım testlerini yapacağım kurduktan sonra

Taşıma sırasında birtakım olaylar olmuş sanırım. Müşteri hizmetlerini arayın durumu açıklayın. Fotoğraf ve video isteyecekler. Eğer kullanıcı düzeltebilir denirse düzeltin. Ama büyük ihtimalle geri gönderim istenir. Hevesinizi tahmin edebiliyorum ancak öyle bi durumda 4 5 gün daha beklemek en sağlıklısı. Hazır sistem aldığım zamanlar ben de bu tarz sorunlar yaşayıp geri göndermiştim.

hani sağ taraf ramler ile çarpışmasın diye biraz yukarı takılmış onda problem yok normal bir şey ama sol taraf neden yamuk duruyor onu pek anlayamadım soğutucunun modelimi bu şekilde acaba onun dışında aldığınız yer ile bir iletişime geçseniz en sağlıklısı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,655
Üyeler
198,172
Son üye
esquivom
Geri