🔥İndirim 16963 TL Crucial 4tb P3 Plus Seris

Adam Claude Code ile geliştirilmiş 7/24 çalışan yapay zeka ajanı gibi, nerede ne varsa buluyor.
ben artık şüpheleniyorum acaba direk bu adam mı indirimleri yapıyor diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oyun odaklı sistem için alayım mı bunu pek anlamıyorum ssdlerden
4 tb ne yükliceksin kral

ben artık şüpheleniyorum acaba direk bu adam mı indirimleri yapıyor diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 tb ne yükliceksin kral
Yok 4tb için demedim sonradan attığı 1tb için dediydim

Bence işini görür hocam alıp geçebilirsin ssd tier lista baktım üst-segment gözüküyor bu ssd.
Teşekkür ederim hocam. Benzer fiyatlara 2tb SSD var mıdır? Oyun odaklı olacak ondan dolayı depolamada önemi çoğu oyunun kapasitesi arttı baya.

Teşekkür ederim hocam. Benzer fiyatlara 2tb SSD var mıdır? Oyun odaklı olacak ondan dolayı depolamada önemi çoğu oyunun kapasitesi arttı baya.
Ufak baktım da 13 14de varda o fiyata 2tb mı almak mantıklı yoksa 4tb mı bilen arkadaşlar hangisi alınır yazarsa iyi olur

Ufak baktım da 13 14de varda o fiyata 2tb mı almak mantıklı yoksa 4tb mı bilen arkadaşlar hangisi alınır yazarsa iyi olur
İşte pek anlamıyom ben ssdden ondan sordum var mı diye birkaç tane bulmuştum gram güven vermiyordu ürün ondan dolayı sordum.

vatan ssdlerde genel bir kampanyaya gitmiş gibi hepsi olmasa da iyi fiyatlı olanlar var
hocam bir isteğim var bir tane eli yüzü düzgün telefonu 10 ile 20 k arası indirime sokta yararlanalım sen yetkili bir kişiye benziyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,655
Üyeler
198,172
Son üye
esquivom
Geri