Emirhan236688
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Beyler evde bilgisayar var oynayacak oyun bulamıyorum sıkılmaktan gebericem aşırı saran başından kalkamayacağım oyun önerir misiniz? lütfen
Ne tarz oyun seversinBeyler evde bilgisayar var oynayacak oyun bulamıyorum sıkılmaktan gebericem aşırı saran başından kalkamayacağım oyun önerir misiniz? lütfen
Vallaha kral ne olursa oynarım hiç farketmez oyun oynamak istiyorum oynayacak oyun bulamıyorum aklında varsa 3-5 tane öner kralNe tarz oyun seversin
Hiçbirini oynamadım vallahaNier outomata
Elden ring
Rdr2
Celeste
Hollow knight
Portal
Bu tarz bilindik oyunları oynadıysan ona göre önereyim
Metro exodus serisiBeyler evde bilgisayar var oynayacak oyun bulamıyorum sıkılmaktan gebericem aşırı saran başından kalkamayacağım oyun önerir misiniz? lütfen
Attığım listeye uncharted ve tomb raider serisinide ekle. Yaz boyu oynayacak harika bir listen olmuş oldu.Vallaha kral ne olursa oynarım hiç farketmez oyun oynamak istiyorum oynayacak oyun bulamıyorum aklında varsa 3-5 tane öner kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiçbirini oynamadım vallaha
Rdr bile oynamadiysan ilk onu oyna bence çok iyi oyunlardan birisiiVallaha kral ne olursa oynarım hiç farketmez oyun oynamak istiyorum oynayacak oyun bulamıyorum aklında varsa 3-5 tane öner kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiçbirini oynamadım vallaha