Oktay TOPRAKLI
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Bu maximum puan 20k altına hiç puan vermiyor değil mi 
Ne sorun yaşadınızkral 270k plus için iyi ram dediğin ram kullanılan anakart modeline göre çalışmayabilir işlemci çok yeni pek testi yok patriot ramlerde genel bir sıkıntı var ultra 2 nesil için geçerli bu dediğim 1 nesilde problem yok insanlara ram direkt iyi diye 270k plus için harika demeyelim alırlar testi yok bir şeyi yok sorun olur (ben yaşadım bunu zaten 270k plus viper venom 6000mhz 30cl msi b860 tomahawk) (bana da forumdakiler al rami çok iyi demişti)
sistem kendisine sürekli reboot atıyor açılmıyor redditte veya msi forumlarına sorunlara bakabilirsiniz yeni ram almak zorunda kaldım sistem çalışsın diye elimde kaldı ramlerNe sorun yaşadınız
Kaçırmayın. Şu ana kadarki en düşük fiyatında. Pivotlu. 300 Hz, MSI.
Alıntıyı görüntüle
intel xmp 3.0 profili olan rame intel işlemci için iyi denilebilir hocam ben yanlış bir şey söylemedim.kral 270k plus için iyi ram dediğin ram kullanılan anakart modeline göre çalışmayabilir işlemci çok yeni pek testi yok patriot ramlerde genel bir sıkıntı var ultra 2 nesil için geçerli bu dediğim 1 nesilde problem yok insanlara ram direkt iyi diye 270k plus için harika demeyelim alırlar testi yok bir şeyi yok sorun olur (ben yaşadım bunu zaten 270k plus viper venom 6000mhz 30cl msi b860 tomahawk) (bana da forumdakiler al rami çok iyi demişti)
farkedilir tabii ki 38 az değil ki. 2 cl bile farkediliyor testlerine bakabilirsin youtube'da.Hocam hissedilir mi bu fark?
Hayırlı olsun hocam. İnşallah memnun kalırsınız. Kullanırsanız yorumlarınızı beklerim.Şimdi whatsaptan titanseata yazdım yeni modelimiz dedi bende baktım stok hızlı hızlı düşiyor aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Titanseat beast modeli ile aynıymış
Tl fanlari daha güçlü daha iyi üflüyorTL - SL farkı ne oluyor lian li fanlarda ?