zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,194
Dostlar selam malum lise bitti üniversite yolu gözüktü planım polonyaya gitmek ama önce burada İzmirde bir işte çalışıp olabildiğince para kazanmak ki her konuda deneyimsiz ve her konuda deneyim sahibi olma potansiyelim var ki daha düne kadar uçak sürmesini bilmeyen ben 550 saat msfs oynayarak ezbere a320 çalıştırıp random etrafta dolanıyordum hayatımda 12 yaşındayken ilk defa araba sürdüğüm zaman manuel vites renault traffic sürmüştüm ve tek seferde işi kavrayabilmiştim yani eğer parası güzelse inşaatta bile çalışırım diyorum ama asla inşaata girmem bu sıcağın altında bayılır giderim güvenemiyorum kafamda çeşme alaçatı vardı fakat git gel nasıl olacak bilmiyorum turistik yerlerde garson olmayı düşündüm fakat b12 büyük bir engel benim için eğer not defteri verilirse o zaman sorun olmaz harici bilişim teknolojileri yazılımdan mezun oldum ama sıfır kodlama bilgisi ile devam ediyorum hayatıma kısaca maaş ne kadar yüksek o kadar iyi ve iş koşullarıda 108 kilo 178 boyum var koşamam ve bel destekli bir iş vs olursa yine yapamam sadece nerelerde çalışabileceğimin önerilerini istiyorum aklımda hani gideyim şurada çalışayım gibi bir fikrim yok fikir alayım gerisini ben halledeceğim