Ekran Kartinin Sari Altin Rengi Uclari Uzerinde Garanti Barkodu

Reaksiyon skoru
0
Ekran kartinin anakarta takilan kismindaki o sari girislerin uzerine garanti barkodu kaymis. Uzerinde (warranty avoid if removed ) yaziyor. bilgisayara bi kere takip denedim çalisti fakat bunun bi sikinti cikarip cikarmayacagini merak ediyorum. Ne yapmam gerekiyor ?

görsel ekler misiniz, tam anakartın soketine giren metalik kısımda mı yoksa daha gerisinde mi ?

Şu şekilde gözüküyor. Kasaya takınca fanları dönüyor ama bilgisayar ekran kartını aygıt yöneticisinde göstermiyor. Siyah kısımları önemli olabilir diye düşünerek kapattım. Ekran kartını alalı 3 gün oldu.

Ekler

• sonresim.webp
    sonresim.webp
    143.6 KB · Hit: 23
Şu şekilde gözüküyor. Kasaya takınca fanları dönüyor ama bilgisayar ekran kartını aygıt yöneticisinde göstermiyor. Siyah kısımları önemli olabilir diye düşünerek kapattım. Ekran kartını alalı 3 gün oldu.
Bir sorun teşkil etmez çok az bir pay ile taşmış o bakır plaka iletkenlik için yapılmış 2 kabloyu birbirine bağlamak gibi az bağlarsanda iletim sağlanır çok bağlasan da ama az bağlarsan iletişim kopma ihtimali daha fazla olur gibi ama buradaki durum çok minimalist bir durum olmaz yani.

Genelde o kadar derin temas etmiyor sorun olmaz.

Geri