HamzaDmrhn0
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
ryzen 5 7600 ile rx 9060xt 16gb 2k da darboğaz olurmu acaba
Olmaz da neden uzattın u yuryzen 5 7600 ile rx 9060xt 16gb 2k da darboğaz olurmu acaba
harf az diye kabul etmiyorduOlmaz da neden uzattın u yu
drop yiyorum neyden kaynaklı sence sıfır sistemOlmaz da neden uzattın u yu
olmazryzen 5 7600 ile rx 9060xt 16gb 2k da darboğaz olurmu acaba
drop yiyorum neyden kaynaklı sence sıfır sistemolmaz
Biraz detay versen böyle bir şey yaşanmazdıda başkası olsa raporlar konu kapanırdı aklında bulunsun bidahakinde gören olursa hatalı başlıktan rapor yersinharf az diye kabul etmiyordu
tamam reis dropların sebebi nedir senceBiraz detay versen böyle bir şey yaşanmazdıda başkası olsa raporlar konu kapanırdı aklında bulunsun bidahakinde gören olursa hatalı başlıktan rapor yersin
Her oyunda varmıtamam reis dropların sebebi nedir sence
ya yeni olduğu için sadece 1 oyun indirebildim ondada drop yiyorumHer oyunda varmı
2k da drop oluyor sadeceHer oyunda varmı
1 tane oyunla belli olmazki o 2 seçenek var ya oyunun optimazyonu leş yada donanım da bir sıkıntı var başka açıklaması olamaz yani 2 seçeneten biri dereceler nasılya yeni olduğu için sadece 1 oyun indirebildim ondada drop yiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2k da drop oluyor sadece
aynen reis oyunun optimizasyonu çok kötü bu oyun daha öncede böyleydi ama eski sistemimde drop yemiyordum1 tane oyunla belli olmazki o 2 seçenek var ya oyunun optimazyonu leş yada donanım da bir sıkıntı var başka açıklaması olamaz yani 2 seçeneten biri dereceler nasıl
Eski sistem neydi Nvidia falansa ondandır bazı oyunlar marka seçiyoraynen reis oyunun optimizasyonu çok kötü bu oyun daha öncede böyleydi ama eski sistemimde drop yemiyordum
yok ekran kartı rx 5500xt işlemcide r5 4500Eski sistem neydi Nvidia falansa ondandır bazı oyunlar marka seçiyor