Evet bedavaya almışsınız![]()
Bitane stand tarzı bir şey kaldı bide o dengeldimi tamamEvet bedavaya almışsınız![]()
g29 alın geçinPXN direksiyon seti alan arkadaşların en çok sorduğu PXN A7 Shifter sonunda stoklara gelmiş. İthalatçı EUAS getirmiş ve Gaming.gen.tr'nin en son sattığı 3.300 TL civarlarından daha uyguna satışa çıkarmışlar. Alacak arkadaşlar kaçırmasın, ondan sonra 2-3 ay gemiyle ürün gelmesini beklersiniz
https://www.hepsiburada.com/a7-vite...=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.60
aynısı bendede oluyo vites usb tak çıkar yapıyorum sürekliBu Pxn v10 pro ile pxn A7 kullanıyorum ben ama bağlantı kopma sorunu yaşıyorum nedense. Biranda vites bağlantısı kopuyor vites geçişleri oyuna aktarılmıyor neden acaba
Normalde base kısmında ayrı olarak shifter bağlantısı type-c ile bağlanıyor ama vitesle birlikte gelen kablolarda yok. O yüzden usb kısmına takıyorum ve sanki gevşek oluyor gibi usb kısmı acaba ayrı olarak type-c bağlantılı kablo bulabilir miyizaynısı bendede oluyo vites usb tak çıkar yapıyorum
Herhangi bir type-c kablo da iş görüyor arkadaşta denedik.Normalde base kısmında ayrı olarak shifter bağlantısı type-c ile bağlanıyor ama vitesle birlikte gelen kablolarda yok. O yüzden usb kısmına takıyorum ve sanki gevşek oluyor gibi usb kısmı acaba ayrı olarak type-c bağlantılı kablo bulabilir miyiz
Hocam usb to type-c dönüştürücü alsam işimi çözer mi yani çünkü vites ve kablonun birleştiği kısım değişik bir bağlantı modeline sahip. Mesela bunun gibiHerhangi bir type-c kablo da iş görüyor arkadaşta denedik.
Teşekkür ederim önerdiğiniz bir dönüştürücü var mıDönüştürücüyle de çalışıyor hocam fark etmez.