RX 5700 XT Sıfır mı 2. El mi?

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
10000
Selam aleyküm, RX 5700 XT almayı düşünüyorum uzun bir zamandır, 1050 ti dan geçeceğim 🙃 işlemcim de r7 3700x. Bir yanda yaklaşık 7-7.5 bin TL civarında ikinci el seçenekleri var (kargolu olarak), 2. Elde güvendiğim daha önce alışveriş yaptığım satıcı var, ve onun sattığı 2. El kart Asus tuf 5700xt, diğer yanda ise bulunduğum şehirde güvenilir biririnden 10 bin TL'ye sıfır sapphire pulse marka bulabiliyorum, taksit de yapar ama vade farklı, bilgisayarcı bu arada. Ben aradaki farka yapabileceğim şeyler neler olabilir, psu eksiğim var sadece yenilemeyi düşünüyorum, sizlerin de fikirlerinizi bilmek isterim

Selam aleyküm, RX 5700 XT almayı düşünüyorum uzun bir zamandır, 1050 ti dan geçeceğim 🙃 işlemcim de r7 3700x. Bir yanda yaklaşık 7-7.5 bin TL civarında ikinci el seçenekleri var (kargolu olarak), 2. Elde güvendiğim daha önce alışveriş yaptığım satıcı var, ve onun sattığı 2. El kart Asus tuf 5700xt, diğer yanda ise bulunduğum şehirde güvenilir biririnden 10 bin TL'ye sıfır sapphire pulse marka bulabiliyorum, taksit de yapar ama vade farklı, bilgisayarcı bu arada. Ben aradaki farka yapabileceğim şeyler neler olabilir, psu eksiğim var sadece yenilemeyi düşünüyorum, sizlerin de fikirlerinizi bilmek isterim
RX 6600 XT ya da rx 6700xt daha iyi olur 2.el

Sıfırını nerden buldun acaba kaç yıl oldu üretimi duralı 2. El Al tabii

RX 5700 XT nin üretimi 6 yıl önce bitti kesin sıfırdır...
kutusunu kendimiz açtık ben çok şüphe ettim ilk başta ama 2. el almak daha mantıklı benim için de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RX 6600 XT ya da rx 6700xt daha iyi olur 2.el
en fp olanını bulmaya çalışıyorum ben de teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırını nerden buldun acaba kaç yıl oldu üretimi duralı 2. El Al tabii
teşekkürler ilkin harbi ben de şüphe ettim rebox ya da resealed olabilir, 2. el alacağım.

Geri