DünyaYokEdici
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Vatan bilgisayar karne hediyesinde 5070 sistem 56 bin e yakin zamanda bunun gibi fırsat gelir mi?
Allah bilir.Vatan bilgisayar karne hediyesinde 5070 sistem 56 bin e yakin zamanda bunun gibi fırsat gelir mi?
haklısın ama bazen ansızın fln yapıyorlar indirim bende orta düzey bir sistem istiyorum ama fiyatlar 75 80k o kadar bütce yok o yüzden indirim bekliyorumher geçen gün ram ve ssd fiyatları yukarıya doğru tırmanırken indirim bekleme gerçeği bana pek olabilcek bir durum gibi gelmiyor bro
Bana PC indirimleri bitti şimdi zamlar geliyor gibi geldi. Vatana yine belli olmaz. Bu ay sağlam bi indirim pek göremedikhaklısın ama bazen ansızın fln yapıyorlar indirim bende orta düzey bir sistem istiyorum ama fiyatlar 75 80k o kadar bütce yok o yüzden indirim bekliyorum
18 mayis ta geldi, sonra 2 hafta once 16gbli 5070 geldi, gecen hafta 32gb 5070 geldi en sonda gecen hafta karne hediyesi diyerek geldi. Yani 1 qydir boyleVatan bilgisayar karne hediyesinde 5070 sistem 56 bin e yakin zamanda bunun gibi fırsat gelir mi?