woxter6042
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 86000
Selamlar herkese,
Yakın zamanda yeni bir bilgisayar toplamak veya hazır sistem almak istiyorum. Toplam bütçem 86.000 TL. Bu bütçeye monitör veya ekipman dahil değildir, sadece kasa (sistem) için bütçem bu kadar.
Kullanım Amacı:
Yakın zamanda yeni bir bilgisayar toplamak veya hazır sistem almak istiyorum. Toplam bütçem 86.000 TL. Bu bütçeye monitör veya ekipman dahil değildir, sadece kasa (sistem) için bütçem bu kadar.
Kullanım Amacı:
- Ağırlıklı olarak yüksek grafikli hikayeli oyunlar, simülasyon oyunları (fizik motoru ağır olanlar dahil) ve rekabetçi oyunlar oynayacağım.
- Geleceğe yönelik, güncellenebilir (mümkünse AM5 platformu) bir sistem olmasını istiyorum.
- Ekran kartı olarak güncel ve güçlü bir model (NVIDIA tarafında DLSS ve RT performansı iyi olan veya AMD tarafında kas gücü yüksek bir kart) önceliğimdir.
- İşlemcinin ekran kartını besleyecek güçte olması ve ısınma sorunu yaşamamak için yanına kaliteli bir kule tipi veya sıvı soğutma eklenmesi iyi olur.
- Parçaların birbiriyle uyumlu ve kaliteli (özellikle PSU ve anakartın sistemi rahat taşıyacak seviyede) olmasını istiyorum.