azizigibson
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 385
Son düzenleme:
Bazı yerlerde böyle firmalardan yememek lazım. Mesela bi semtteki popeyes iyiyken digerinde böyle olabiliyor. Hakkiyla yapan yerden yenir ama bilmek lazım onu da işteArada böyle haberler görüyorum, manüplasyon olabilir ama markadan soğuttu tabi.
![]()
popeyes'ın tavuğundan kurt çıkması
çok büyük rezalettir. iğrençtir. tavuk zehirlenmesinin sıkça yaşandığı hatta ölümlere bile yol açtığı güzide ülkemizde dışardan tavuk eti yemenin ne kadar tehlikeli olduğunu bu rezalet ile bir kez …eksisozluk.com
200 derecede yağlı fritözde pişirilip hareket edebilen canlı varsa boşa yaşıyoruzArada böyle haberler görüyorum, manüplasyon olabilir ama markadan soğuttu tabi.
![]()
popeyes'ın tavuğundan kurt çıkması
çok büyük rezalettir. iğrençtir. tavuk zehirlenmesinin sıkça yaşandığı hatta ölümlere bile yol açtığı güzide ülkemizde dışardan tavuk eti yemenin ne kadar tehlikeli olduğunu bu rezalet ile bir kez …eksisozluk.com
Benim semtin şubesi çok güzel yapıyor. Çoğu avmde denemiş birisi olarak şubeden şubeye tat ve kalite olarak uçurum fark olduğunu söyleyebilirim.Bazı yerlerde böyle firmalardan yememek lazım. Mesela bi semtteki popeyes iyiyken digerinde böyle olabiliyor. Hakkiyla yapan yerden yenir ama bilmek lazım onu da işte
bazıları uğraşmamak için önceden pişirip hazır bekletiyor o zaman belki olma ihtimali varBazı yerlerde böyle firmalardan yememek lazım. Mesela bi semtteki popeyes iyiyken digerinde böyle olabiliyor. Hakkiyla yapan yerden yenir ama bilmek lazım onu da işte
Dominosun 2 şubesi arasinda fa daglar kadar fark olabiliyor. İyi yapan şubeyi ödüllendirmek lazım.Benim semtin şubesi çok güzel yapıyor. Çoğu avmde denemiş birisi olarak şubeden şubeye tat ve kalite olarak uçurum fark olduğunu söyleyebilirim.