- Bütçe
- 5000
Halihazırda Zoko marka kasa ve 650W PSU kullanıyorum. Sistemim Ryzen 5 5600 + RTX 3070 Ti. Özellikle sıcak havalarda sistem biraz sıcak çalışıyor. Bu yüzden kasa ve PSU’yu değiştirmeyi düşünüyorum.
Gamepower Warcry Selsei modeline resmen vuruldum. Görünüşü, RGB kullanımı ve genel tasarımı çok hoşuma gidiyor. PSU’sunun çok kaliteli olmadığını tahmin ediyorum ama onu 3-4 ay içinde ayrıca değiştirebilirim.
Benim için önemli olan kasanın hava akışı, malzeme kalitesi ve genel işçiliği. Bu konularda nasıl değerlendirirsiniz? Ayrıca elimde 500 TL kupon var, 4.500 TL’ye geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı?
www.incehesap.com
Bunun dışında başka önerilerinizde varsa açığım bütçe 4000-5000 .
Gamepower Warcry Selsei modeline resmen vuruldum. Görünüşü, RGB kullanımı ve genel tasarımı çok hoşuma gidiyor. PSU’sunun çok kaliteli olmadığını tahmin ediyorum ama onu 3-4 ay içinde ayrıca değiştirebilirim.
Benim için önemli olan kasanın hava akışı, malzeme kalitesi ve genel işçiliği. Bu konularda nasıl değerlendirirsiniz? Ayrıca elimde 500 TL kupon var, 4.500 TL’ye geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı?
GamePower Warcry Selsei 4xARGB Fan Led Strip 750W 80+ Bronze ATX Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
GamePower Warcry Selsei 4xARGB Fan Led Strip 750W 80+ Bronze ATX Gaming (Oyuncu) Kasa fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Bunun dışında başka önerilerinizde varsa açığım bütçe 4000-5000 .