Gamepower Warcry Selsei Kasa Olarak Nasıl?

Genara

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Halihazırda Zoko marka kasa ve 650W PSU kullanıyorum. Sistemim Ryzen 5 5600 + RTX 3070 Ti. Özellikle sıcak havalarda sistem biraz sıcak çalışıyor. Bu yüzden kasa ve PSU’yu değiştirmeyi düşünüyorum.
Gamepower Warcry Selsei modeline resmen vuruldum. Görünüşü, RGB kullanımı ve genel tasarımı çok hoşuma gidiyor. PSU’sunun çok kaliteli olmadığını tahmin ediyorum ama onu 3-4 ay içinde ayrıca değiştirebilirim.
Benim için önemli olan kasanın hava akışı, malzeme kalitesi ve genel işçiliği. Bu konularda nasıl değerlendirirsiniz? Ayrıca elimde 500 TL kupon var, 4.500 TL’ye geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı?

Bunun dışında başka önerilerinizde varsa açığım bütçe 4000-5000 .

Kasa 4 fanlı olduğu için hava akışı çok iyi olmayabilir fan eklenmesi lazım.
Bu kasa 7 fanlı psu yok. hava akışı iyidir. İdarelik kendi psu nuzu kullanırsınız satıp yükseltirsiniz

Kasa 4 fanlı olduğu için hava akışı çok iyi olmayabilir fan eklenmesi lazım.
Bu kasa 7 fanlı psu yok. hava akışı iyidir. İdarelik kendi psu nuzu kullanırsınız satıp yükseltirsiniz
düşünebilirim güzel seçenemkmiş ama şu ekteki fotoğrafraki görüntü çok hoşuma gitti bir de bunun buildini yapan bi video falan görsem içim rahatlıycak.
1782754489388.webp

buna benzer bişey yapmayı düşünüyorum ekran kartım zotac amp holo güzel bi rgbsi var ramlerimde rgb li halihazırda stok soğutucu var ama güzel bir sıvı soğutma yada kule tipine geçip alttaki şeritle beraber siyah rgbsiz fan kullanmayı düşünüyorum çok kaliteli duruyor bence böyle ne dersiniz?

o zaman olabilir. İsteğe bağlı 4 yada 7 kasa fanı alıp kurarsanız çok iyi olur.

o zaman olabilir. İsteğe bağlı 4 yada 7 kasa fanı alıp kurarsanız çok iyi olur.
Plan o şekilde teşekkürler.
Birde bir kasanın hava akışı fan sayısına ve kalitesine mi bağlı sadece, tasarımın buna bir etkisi yokmudur?

Tasarımında etkisi vardır. Mesh kasalar fanların daha iyi hava çekmesini sağlar. Akvaryum tip kasalarda hava akışı yön değiştirerek gittiği için kaliteli ve fazla fan daha iyi olur.

Geri