mehmet abi acıkmamış galiba , birde bu kuponlarla ne alıyorsunuz merak ediyorumCeyda200
her şey de geçerli ne istersen alabiliyorsun.mehmet abi acıkmamış galiba , birde bu kuponlarla ne alıyorsunuz merak ediyorum
onu sormuyorum millet ne alıyor genellikle tatlı yada fast food gibi bazen uygun fiyatlı şeyler oluyor ben böyle öğreniyorum misalher şey de geçerli ne istersen alabiliyorsun.
Kebab aldım ben , şimdi kod geldi tatlı da alacağımonu sormuyorum millet ne alıyor genellikle tatlı yada fast food gibi bazen uygun fiyatlı şeyler oluyor ben böyle öğreniyorum misal
İki koduda kullandım sorun olmadıönceki orkun200 gibi kodları kullandığım için kullanamıyorum bir yöntemi varmıdır numarasız mail ile hesap açıp indirimi kullanıp sonra tel girsem olurmu
200/500 çok çekmiyor ya artık 300/600 400/800lere alışmışız maalesefCeyda200
kod geçerli değil veyada tükenmiş olaabilir diyor anlamadım bu sorunu.Kod geldiği gibi denedim bitmiş olamazKebab aldım ben , şimdi kod geldi tatlı da alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İki koduda kullandım sorun olmadı
Bitmiştir aynı gün 12 ye kadar geçerli wkod geçerli değil veyada tükenmiş olaabilir diyor anlamadım bu sorunu.Kod geldiği gibi denedim bitmiş olamaz