Yardım Türknet'den Başka Firmaya Geçiş ve Kablonet

Ktinos

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba turknet denen illet firmadan gınaha geldiği için binada olan kablonete gecmek istiyorum. Kullanan kişilere birkaç sorum var . Kesilmeler oluyor mu ? Bazı yerlerde kablonetin diğer firmalardan +10 15 ms fazla verdiğini duydum bu doğru mu ? apartman kablonet fiber altyapısı bulunduruyor. arkadaşım alt komsum vadafone gecti ve o da kablonetin altyapısını kullanıyor vadofone 1k iken kablonet 900tl sizce hangisi mantıklı ? Teşekkürler.

Merhaba turknet denen illet firmadan gınaha geldiği için binada olan kablonete gecmek istiyorum. Kullanan kişilere birkaç sorum var . Kesilmeler oluyor mu ? Bazı yerlerde kablonetin diğer firmalardan +10 15 ms fazla verdiğini duydum bu doğru mu ? apartman kablonet fiber altyapısı bulunduruyor. arkadaşım alt komsum vadafone gecti ve o da kablonetin altyapısını kullanıyor vadofone 1k iken kablonet 900tl sizce hangisi mantıklı ? Teşekkürler.
Kablonet fiberi varsa direkt alınır bence çok düşünmeye gerek yok, genel olarak iyi firma.

Alt komşundan bak pinge de, en kesin cevabı oradan alırsın.

Kablonetin kendi altyapısı baya başarılı. Ben 200mbps kullanıyorum olağan dışı arızalar dışında kesilme vs yaşamadım. MS durumu oyunlarda 5-6ms fazla genel olarak.

3 gün önce türknet zammı yüzünden kablonete geçtim 12 ay taahhüt yaparak. fiyatı çok uyguna geldi. şimdiye kadar hiç kesilme yaşamadım, oyunlarda ping 4-5ms arttı. istanbul serverı 19'dan 23 24ms'lere yükseldi. ama benim için önemli değil. türknetteyken hız sürekli 1000 olması gerekirken kendi kendine 100e düşüyordu onu kablonette hiç yaşamadım. şu ana kadar sorunsuz ama 3 gün oldu işte daha. ilk fatura kesilene kadar bi gözlemlemek lazım

Kablonetin kendi altyapısı baya başarılı. Ben 200mbps kullanıyorum olağan dışı arızalar dışında kesilme vs yaşamadım. MS durumu oyunlarda 5-6ms fazla genel olarak.
Kablonet fiberi varsa direkt alınır bence çok düşünmeye gerek yok, genel olarak iyi firma.

Alt komşundan bak pinge de, en kesin cevabı oradan alırsın.
kablonetin 16 mbps si 900 tl değil mi çok kazık

Kablonet 1000/125 kullanıyorum. 739tl ödüyorum. Ödediğim her kuruşuna değer ve modemi de başarılı.

1-2 ay sonra taahhüt bitecekti hocam superonline kullanıyom da şuanda bakalım hangisinde daha ucuz olursa ona geçecez :D
Superonline mevcut kullanıcıya iyi teklifler sunuyor, bence taahhüt bitimi yakınsa ve memnunsan hazır fiyatlar ucuzken beklemeden yenile taahhütünü. Arkadaşım taahhütü 1000Mbps + HBO Max üyeliği ve TV+ (kutulu üyelik) toplam 850TL ye yeniledi.

Geçtim yarın gelicekler bakalım ben ilk 3 ay ücretsiz 12 ay 890tl olarak anlaştım 1000 e 125 dns de sıkıntı olmaz dedi temsilci bakalım gelişmeleri yazarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Superonline mevcut kullanıcıya iyi teklifler sunuyor, bence taahhüt bitimi yakınsa ve memnunsan hazır fiyatlar ucuzken beklemeden yenile taahhütünü. Arkadaşım taahhütü 1000Mbps + HBO Max üyeliği ve TV+ (kutulu üyelik) toplam 850TL ye yeniledi.
Maalesef alt yapısı yok olsa direk gecicektim bende.

benim anlamadığım şey hocam. Mesela benim taahhüt 2 aya bitecek şimdi yeniletebiliyom mu herhangi bir ek ücret çıkıyor mu? Bu son 2 ayın faturayıda bana kitliyorlar mı o yüzden bekliyorum

Geri