Sekiro™: Shadows Die Twice - Goty Edition 30 Dolara Alınır mı?

Can hilesi açarsan oynamanın ne anlamı var hocam

Valla ya souls like oyunlarının geneli öyle ama hiç indirime vs de girmiyorlar
Ben artık ya itemsatıs gibi yerlerden hesap şeklinde ya da steam aile paylaşımı şeklinde alacağım bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Bence oyun tarihinde en iyi combat mekaniklerine sahip oyundur. (Bundan sonra da en sevdiğim seri Hollow Knight serisidir. Tavsiye ederim)
Sekiro benim de hastalığım oldu daha iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Oyunu 5 veya 6 kez bitirdim birçok kez de sadece girip boss kestim. 160 saat civarında olması lazım. Özellikle
Isshin, The Sword Saint
defalarca kestim. Combat konusunda daha iyi bir oyun görmedim. Samuray temasını sevdiğim için almıştım ve bu oyun o katanayı gerçekten sana kullandırtıyor.

Hollow Knight önerir misiniz sever miyim sizce? Çok görüyorum bayağı popülerleşti sekiro hayranı olarak önerir misiniz hocam?

Sekiro benim de hastalığım oldu daha iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Oyunu 5 veya 6 kez bitirdim birçok kez de sadece girip boss kestim. 160 saat civarında olması lazım. Özellikle
Isshin, The Sword Saint
defalarca kestim. Combat konusunda daha iyi bir oyun görmedim. Samuray temasını sevdiğim için almıştım ve bu oyun o katanayı gerçekten sana kullandırtıyor.

Hollow Knight önerir misiniz sever miyim sizce? Çok görüyorum bayağı popülerleşti sekiro hayranı olarak önerir misiniz hocam?
Alım hocam silksong müthiş oyun :)

Alım hocam silksong müthiş oyun :)
Hocam siz de sekiro alabilirsiniz. Fakat 30 dolar çok geldi. Ben de 150 TL'ye almıştım zamanında. Biraz video izleyin fikriniz olsun oyun hakkında. İndirimde almak daha mantıklı geldi tabii indirime giriyorsa, girmiyorsa alabilirsiniz.

• Beğen
Isshin, The Sword Saint

Önce ilk oyunu oynayın sonra da ikinciyi oynamanızı tavsiye ederim. Fiyatları da çok uygun. Kesinlikle meteoidvania ve Sekiro birleşmiş gibi hissettiriyor bana. Zorluk dahil. Tab birebir mekanik aynı değil yanıltıcı olmasın ama parry özelliği de alınabiliyor. 😅 Fakat çok karışık gelebilir. Ben Silksong'u 150 saat oynadım sanırım. DLC bekliyoruz şimdi. Takılırsanız yine Ayazmon YouTube kanalını tavsiye ederim. Ori seris filan da çerezlik iyi gider. Xbox fiyatları ucuzdu.

• Beğen
Önce ilk oyunu oynayın sonra da ikinciyi oynamanızı tavsiye ederim. Fiyatları da çok uygun. Kesinlikle meteoidvania ve Sekiro birleşmiş gibi hissettiriyor bana. Zorluk dahil. Tab birebir mekanik aynı değil yanıltıcı olmasın ama parry özelliği de alınabiliyor. 😅 Fakat çok karışık gelebilir. Ben Silksong'u 150 saat oynadım sanırım. DLC bekliyoruz şimdi. Takılırsanız yine Ayazmon YouTube kanalını tavsiye ederim. Ori seris filan da çerezlik iyi gider. Xbox fiyatları ucuzdu.
Parry varsa oynanır :D Mutlaka bakarım hocam. Ayazmon da souls oyunlarında rehberimdir. Onu keşfettiğimden beri souls olsun veya takıldığım bi oyunda direkt onun kanalına bakıyorum.

• Beğen
Parry varsa oynanır :D Mutlaka bakarım hocam. Ayazmon da souls oyunlarında rehberimdir. Onu keşfettiğimden beri souls olsun veya takıldığım bi oyunda direkt onun kanalına bakıyorum.
Ben de önce kendim oynuyorum sonra rehberlere bakıyorum kaçırdığım içerikler için çok keyifli oluyor. Valla forumda bu kadar Sekiro ve Hollow Knight muhabbeti de beni mutlu etti.

Konuya yorum eklemek adına. Diğer arkadaşlar da belirtmişler zaten ben de katılıyorum. 2-3 tane oyun alıp devamında diğer indirimleri takip etmek daha iyi olabilir. Bütçenizi bir seferde tüketmeyin. Bitirdikçe yenilerine geçmek iyidir. Benim biraz yaşım da var arkadaşlar. Bir sürü oyun aldım ucuza. Bağımsız yapımları da çok severim, valla yarısından çoğunu oynayamadım bile. Platform takıntım yoktur bi de nerede ucuzsa oradan alıyorum. :hoba:

Bu arada Sekiro ve kılıç combatı sevenler için 27 TL. Kaçırmayın.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,245
Üyeler
199,322
Son üye
Novie

Geri