Rica ederim, ama şunu belirteyim her laptop ısınıyor ve ses çıkarıyor yük altında. Bir de gamegaraj ın laptopları da FP oluyor hiç kullanmadım ama forumda...
Ne demek rica ederim. Ben yaklaşık 2 sene asus tuf kullandım genel olarak memnun kaldım. Rog alma bence tamam illa bir kalite farkı vardır ama arada çok...
Rica ederim, mağazalar bir tık daha güvenilir olabilir ama dolandırıcı mağazalar olduğunu da duydum. Adresi vs. belliyse gidip bakmak en iyisi olur. Veya...
Güvenemezsin maalesef. Bir tanıdık vs. varsa ona aldırman en mantıklı seçenek olur. Laptop konusunda da şahsi fikrim şu yönde, 2 yıldan eski cihaz alma...
Arkadaşımda 15 li kuzenimde toryum var ikisini de denedim ve toryum çok daha iyi geldi bana. 15 li de kolçaklar lingir lingir oynuyor resmen bir süre...
Yorum atanlar "mi" mağazasında çalışıyor olabilir mi? İnatla alternatif yok ve bu paraya bundan iyisi yok diyorlar. Bu paraya iyi bir şey yok demenin...
VS Code'a Continue eklentisini yükleyip kullanabilirsiniz. Settings > configs > main config'e tıklıyorsunuz. config.yaml diye bir json dosyası açılacak...
Direkt masa üzerine yani tam karşına öyle raflar yerine daha farklı şeyler düşünebilirsin, 3D duvar kaplaması gibi, rafları da öyle düz değil de masanın...
“Aslında sizin hayır sandığınız bir şeyde şer, şer sandığınız bir şeyde hayır olabilir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.“
(Bakara 216 ayet)
Hocam bence daha...