Kaliteden ödün vermeyince maalesef o baskı ilk başlarda olmasa bile uzun süreli kullanımlarda oluyor. Ben de bu sebepten kulak içi kulaklık aldım ve çoğu...
O değişiyor Asus rog iyi ama daha çok dengeli ve diğerlerine göre daha sessiz oluyor ama bu stem olan MSI da gücü sınırlamıyor, ekran kartının çekebileceği...
Stem olduğu zaman GPU ve CPU ya giden gücü kısıtlamıyor. Özellikle GPU tabanlı render alırken işe yarayabilir. Ayrıca soğutma sistemi de daha iyi diye...
2x16 olsa daha iyi olurmuş ama alınabilir sanki. Fiyat kötü değil 7 falan olsa daha tatlı olurdu. Almadan test etmek lazım ama böyle ayrı olarak sattığı...
Ktc için ben de iyi şeyler duydum ama vesa desteği yokmuş sanırım bu modelin. Yorumlarda öyle yazmışlar. Thomson diye bir marka var 8500 TL ye dolu dolu...
ktc nin üzeceğini sanmıyorum bende 200 hz versiyonu var ana ekran olarak kullanıyorum hatta 25 inch 280 hz dell monitörü pivot yaptım yana koydum diyebilirim
Merhaba arkadaşlar, Samsung G6 modeli bir monitöre sahibin. Çalışırken 2. Monitör ihtiyacı hissedilir düzeyde olmaya başladı. Böyle yana atmalık 2k ıps olan...
Arkadaşlar merhaba, bütçem 5 bine kadar çıkabilir fakat çok da abartmak istemiyorum.
Aşağıdaki yazdığım model alınır mı sizce? Klavye konusunda pek bilgim...