Lexar ın NQ olanı değil NM olanı iyi alacaklar olanların bilgisi olsun. Dram yok baştan söyleyeyim ama HMB var. İyi bir m2 ama.
Lexar ın NQ olanı değil NM...
İstanbuldaysanız eğer bunların mağazası falan yok mu acaba? Gidip bakılabilse güzel olurdu. Mostar güzel duruyor benim de ilgimi çekti, en kötü ofis koltuğu...
Aynen öyle hocam adamın içine sinmişse yeter. Güzel sistem zaten ihtiyac duyarsa 2tb ssd yapar zamanı gelirse. Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın inşaAllah
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan ve arkana bakma. Girip girip fiyat araştırma. Hazır sistemlerin bi ekran kartı bi işlemcisi mecburen iyi oluyor geri...
Aynen iade böyle ürünlerde sıkıntı, değişim de öyle eğer karşı taraf kusurlu değilse kargo çok çıkıyor, 2500 tl çıkmıştı o sıralar. Ama haklarını da...
Bence güzel duruyor hocam, yalnız sitesinde bu modelin bilgileri gözükmüyor, sizin yazdıklarınıza baktım da bu modele bir şey eklemediler herhalde. Ben...
Bu güzel ama asıl iyi olan IPS mini led. Bunda bazı sorunlar var VA panel olduğu için black smearing şikayeti çok fazla bu modelde, youtuba da kullanıcılar...
Hocam siz de zaten deneyim etmişsiniz, oyuncu koltuğu almayıp normal kalitede bir çalışma koltuğu aldıktan sonra rahat olursunuz. Bu arada karr ve timob...