2 senedir kullanıyorum, genel olarak rahat diyebilirim. Sonradan düzelttilerse bilmiyorum ama bende ki halıda çok zor kayıyor. Ayrıca bu modelde kafa dayama...
Fanlara bakarken bu benim de dikkatimi çekti de, DeepCool çok F/P idi ya. Reverse olsaydı keşke süper olacaktı, kasanın altın atardım, diğer fanlar MSI...
Tamam da sen sürü psikolojisi ile karar veriyorsun bu cümlene göre. Yani oyun rekor kırdıysa ve çok sattıysa herkes için o fiyata değer ve beğenmek zorunda...
Ne alaka şimdi? Kişisel zevkine göre yargılıyorsun tamamen. 20 dolarda çok ona bakarsan 10 dolarda çok. En baba oyunu 150-200 liraya alıyorduk zamanında.
Hocam bunlar şov, bir kaç boss da takılabilirsin belki ama oyunun tatlı bir zorluğu var. Ben 2 defa bitirdim onun dışında hep PVP yaptım millete yardıma...
Hocam bence Elden ring yoksa indirimde elden ring al boş ver sekiroyu. Sekiro da güzel ama elden ring başka bir boyut bak, parasını sonuna kadar hak ediyor...
Oyunlar için ayırdığın bir bütçen varsa alınır her türlü, güzel oyun. Bu arada oyun değer fakat can hilesi yaptıktan sonra bir anlamı kalmıyor pek, zorluğu...