Şimdi şöyle ben kulaklık pek kullanmıyorum kulaklık takınca asla duyamıyorsun zaten ama mesela ufak bir hoparlörüm var normal bir ses seviyesinde bir şey...
Evet yükleniyor diye biliyorum, genelde belli bir FPS değerinden sonra, nispeten yüksek olan FPS değerlerinde hafiften çıkar hocam. Oyun oynarken vs duyuyor...
Amd kullanmamak ve aradaya 30 bin tl vermek icin ne gibi sorununuz var
1787995364
😂 nvidia alinca gideceginimi sanıyorsun emin ol artma ihtimali bile var...
Coil whine durumunu sadece ekran kartında değil, PSU'da da yaşayabilirsin. Kafaya takılacak bir sorun değil. Yani rahatsız edecek derecede aşırı fazla mı...
FP psu olarak Raijintek cratos veya enermax rev3 modellerine bakabilirsiniz hocam.
Kasa olarak biraz görsele hitap ettiği için bir şey diyemiyorum ama...
Hocam attığınız kasada XPG probe modeli psu olduğu yazıyor eğer bu varsa iyi bir PSU değil, Onun yerine ucuza bir mesh kasa çözüp enermax gibi F/P bir PSU...
Aynen hocam kartlar çok pahalı çünkü, pahalı olmasını geçtim arada çok fark var. Bu arada bütçe varsa rx 9070 xt almayı düşünüyorsanız vatanda 36 bin...
Bencede bende 9070 XT olacak en az 5 yıl değiştirmeyi düşünmem bile ben uzun zamandır 4 GB ram apu kullanıyorum ondan dolayı yenilemeyi düşünüyorum onun...
Rx 9060 XT daha güncel, attığınız görseldeki RAM için biraz pazarlık yapabiliyorsanız yapın sıfır fiyatına biraz yakın, M2 içinde kesinlikle sağlık vs...