🔥İndirim Deepcool Fd12 ARGB Siyah 3'lü 12 Cm Kasa Fanı 849 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,364
Son 1 yılın dip fiyatındaki DeepCool FD12 ARGB 12cm siyah 3'lü fan seti; 63.6 CFM hava akışı ve 2.56 mmAq statik basıncıyla güçlü soğutma sağlarken, tam yükte bile 26.9 dB(A) ile oldukça sessiz çalışıyor. PWM destekli, ARGB aydınlatmalı ve hidrolik yataklı bu model, uç uca eklenen daisy chain tasarımı sayesinde kasa içi kablo karmaşasını da tamamen ortadan kaldırıyor. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Başka platformlarda da benzer fiyatta kuponununuz veya banka kampanyanız varsa vesaire buradaki sitelerden de alabilirsiniz.

Ürünün özellikleri de bu linkten ulaşabilirsiniz:

Bayadir bu fiyatta aslında fiyat performans goat valla

uzun süredir bu fiyatta alsammı almasamı karar veremedim kasanın üst tarafına takıcam ama kararsızım..

aldık bir tane bakalım zaten kasam da deepcool. Kasanın üstüne takmayı düşünüyorum ama benim kasaya en fazla 2 tane fan takabilirim bu fanlardan kullanan arkadaş var mı fanların birbiriyle ve kasayla bağlantısı nasıl yapılmalı bilmiyorum da

Ben bu setten aldım ama henüz takamadım, fanlar kablosuz sekilde üretilmiş, üzerlerinde pin yeri mevcut, 1 adet 3lü, 1adet tekli kabloyla geliyor, montajı çok kolay, ben de 3lü olarak üste monte etmeyi planladım ama henüz fırsatım olmadı, deepcool ürünlerinin fiyatı sizi aldatmasın fanlar çok kaliteli.

benim fanlar baya kafa şişiriyor önde 3 arkada 1 egzoz fan var tavsiye etiğiniz 4 lü set var mı argb olursa sevinirim birde fan kontrolü

zoko quantumların performansı nasıl acaba ? reverse, beyaz, siyah farketmiyo hepsinin fiyatı aynı alınabilir seviyede gözüküyorlar aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,674
Üyeler
198,612
Son üye
Kaanguvenbas
Geri