Yardım Monitör Konusunda Çok Kararsızım Hangisi Alınır ?

Reaksiyon skoru
61
Bütçe
6500
Arkadaşlar kaç gündür monitör arayışındayım fakat herkes çok farklı bir şey söylüyor oyun aşırı oynayan birisi değilim oynarsamda forza horizon 6 ve f1 26 tarzı oyunlar oynuyorum birde arkadaşlarla denk gelirsek cs2 giriyoruz arada sırada genellikle film dizi izliyorum autocad üzerinde çalışmalar yapıyorum sistemimde zaten aşırı güçlü değil 1660 Super ve R5 5600 var şuanlık bana yetiyor fakat şuan kullandığım monitörü yan ekran yapıp kendime yeni bir ana ekran almak istiyorum bütçe Maksimum 6500
27 İnç 240Hz monitörlere baktım fakat 1080p de 27 alma diyen oldu 24 inç 240 lara baktım onlarda aynı bütçede hep 5000 5500 lira bandında önerilerinizi bekliyorum 27 1080p çok mu üzer aşırı oyun oynayan birisi değilim fps tarzı genelde eğlenmek için 2 saati geçmiyor önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Hocam ztn sisteminiz 2k 27 inç oynatacak bir sistem deil 1080p 24 inçlere yönelin ayrıca Doğru demişler 27 inç 1080p için optimize deil 2k için optimize Monitör önerisi olarakta

monitör arayan herkese bunu öneriyorum ayrıyeten kullanıyorum memnunum.
Lenovo hiç kullanmadım daha önce bir ön yargım var nedense
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ztn sisteminiz 2k 27 inç oynatacak bir sistem deil 1080p 24 inçlere yönelin ayrıca Doğru demişler 27 inç 1080p için optimize deil 2k için optimize Monitör önerisi olarakta

Aoc yerine lenovo vs. Nasıldır peki 6000 bandında sizce ne alınabilir ?

monitör arayan herkese bunu öneriyorum ayrıyeten kullanıyorum memnunum.

https://amzn.eu/d/07Wz7fvK Bu nasıldır

Lenovo hiç kullanmadım daha önce bir ön yargım var nedense

Aoc yerine lenovo vs. Nasıldır peki 6000 bandında sizce ne alınabilir ?
Aoc Monitör piyasasında bayadır var Hocam Lenovodan iyi olduğu kesin ama Bazen ölü piksel ghotsing çıkanlar olmuş Fakat zaten testleri yaptığınızda çıkarsa değişim yapıyorlar o yandan şüpheniz olmasın

Ayrıca Vesa desteği de var o + işte Kesinlike Aoc alınır

Aoc Monitör piyasasında bayadır var Hocam Lenovodan iyi olduğu kesin ama Bazen ölü piksel ghotsing çıkanlar olmuş Fakat zaten testleri yaptığınızda çıkarsa değişim yapıyorlar o yandan şüpheniz olmasın

Geçen 4999 du 5500 veresim gelmedi şimdi pek 😅

Atılanlar alınmaz.

Bu bütçe bandında en iyi seçenek bu olur https://www.epey.com/monitor/aoc-24g4hre.html

1600:1 kontrast oranı, %136 sRGB volume ve %94 DCI-P3 renk gamutu ile en iyi tercih.
bunu almayı düşünüyordum çok fps oynayan birisi olmadığım için sizce mantıklı olur mu ?

ölü piksel tamamen şansına bağlı hocam. bende çıkmadı ama arkadaşta çıkabilir veya çıkmayabilir.

Çok fps oynayan birisi değilseniz buna gerek yok incelemesini de bulamadım zaten. Attığım model en iyi görüntü kalitesini sunuyor bu bütçelerde.

ölü piksel tamamen şansına bağlı hocam. bende çıkmadı ama arkadaşta çıkabilir veya çıkmayabilir.
Öyle hocam zaten dedim ya Bazı kişilerde Ghosting Ölü piksel karşılaşmız diye yine doğru bilgiyi verelim de Zaten bu fabrika hatasıyla olur Şansa bağlı yorumumda pek belli edememişim ama şans işi tamamen her monitörde olabilir tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,636
Üyeler
199,404
Son üye
yolpol16

Geri