Salon İçin Kule Tipi Vantilatör Önerisi

Reaksiyon skoru
36
Bütçe
7000
Evde salon için serinlik sağlamak için ürün arıyorum şunları buldum başka önereceğiniz veya kullandığınız bir şey var mı ?

Sessiz ve serinlik verecek soğuk üfleyen bir şey arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Hala bu şeylerin evi soğuttuğunu veya serinlettiğine inanlar var mı ?

Hala bu şeylerin evi soğuttuğunu veya serinlettiğine inanlar var mı ?
Evin tamamını değil salonu soğutmak için lazım onu ben yanlış yazmışım. Ufak bir şey tabii tüm evi soğutamaz ama yine de yardımcı olacak bir şey lazım. Kirada oturduğumdan klima takamıyorum.
Bildiğiniz veya serinlettiğine inandığınız bir ürün varsa yazabilir misiniz.

Evde serinlik sağlamak için ürün arıyorum şunları buldum başka önereceğiniz veya kullandığınız bir şey var mı ?

Sessiz ve soğukluk seviyesinin iyi olması önemli önerilerinizi bekliyorum.
Herhangi bir vantilatörle 1m2 alanı bile soğutamazsın en fazla önüne geçer hafiften serinlersin.

Evin tamamını değil salonu soğutmak için lazım onu ben yanlış yazmışım. Ufak bir şey tabii tüm evi soğutamaz ama yine de yardımcı olacak bir şey lazım. Kirada oturduğumdan klima takamıyorum.
Bildiğiniz veya serinlettiğine inandığınız bir ürün varsa yazabilir misiniz.
İsterse 10cmx10x10lik bir oda olsun bu şeyler serinletmez. İnsanlar beden ısısını terleyerek düşüren canlılar aslında bir nevi hava soğutmalıyız :) Eğer terlemiyor olsaydık bu şeyler zaten çöp iken hiç icat edilmemiş olurdu. Bunlar sadece cildinizdeki terlemeyi daha hızlı buharlaştırdığı için "serinletme etkisi" sunmaktadır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle zaten niye serinletmesin
Buyur bu şeylerin ortam sıcaklığını 2 derece dahi düşürdüğünü kanıtla bekliyorum.

Hocam ben de farkındayım bunlar evi buz pistine çevirecek şeyler değil konunun ismini ona göre değiştim salonda serinlik verecek sıcaklara karşı bunaltıcılığı azaltacak bir fan kule tipi bir vantilatör arıyorum.
Böyle bir ürün kullanan varsa ve öneriyorsa yardımcı olabilir mi

İsterse 10cmx10x10lik bir oda olsun bu şeyler serinletmez. İnsanlar beden ısısını terleyerek düşüren canlılar aslında bir nevi hava soğutmalıyız :) Eğer terlemiyor olsaydık bu şeyler zaten çöp iken hiç icat edilmemiş olurdu. Bunlar sadece cildinizdeki terlemeyi daha hızlı buharlaştırdığı için "serinletme etkisi" sunmaktadır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buyur bu şeylerin ortam sıcaklığını 2 derece dahi düşürdüğünü kanıtla bekliyorum.
Tamam kendin dedin serinletiyor diye. Su gaza geçerken enerji alır soğursun. Evde sürekli bir hava akışı yaparsan serin serin oturursun. Ben güneş alan camı ve güneş görmeyen evin arkasındaki camı açıyorum evde rüzgar oliyor bütün perdeler kapalı bir de tavam fanım var rahatım suanlik

Tamam kendin dedin serinletiyor diye. Su gaza geçerken enerji alır soğursun. Evde sürekli bir hava akışı yaparsan serin serin oturursun. Ben güneş alan camı ve güneş görmeyen evin arkasındaki camı açıyorum evde rüzgar oliyor bütün perdeler kapalı bir de tavam fanım var rahatım suanlik
Ben "serinleme etkisi" dedim ona bakarsan alkol ile üstünü silersen yine serinlersin çünkü alkol buharlaşırken de beden sıcaklığını bir miktar düşürür. Mesele burada serinletme hissi etkisi değil, soğutma. Klima hariç gerçekten bir ortamı soğutacak bir ürün yok. Nem oranına bağlı olarak belki düzgün kullanılırsa sulu klima soğutur.

Sessiz ve serinlik verecek soğuk üfleyen bir şey arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Kule tipi değil ama Arçelik/beko 7030 modeli var bir dönem kullanmıştık, sessiz diyemem ama haznesini soğuk su ve buz kaseti ile doldurulup kullanıldığında baya soğuk hava üflüyor. Çeşitli satış platformlarında sıfır/ikinci el uygun fiyata bulabilirsiniz. Bir bakın isterseniz.

Evde salon için serinlik sağlamak için ürün arıyorum şunları buldum başka önereceğiniz veya kullandığınız bir şey var mı ?

Homend marka almıştım geçen sene kule tipi hocam oldukça serinletici oluyor siz diğer arkadaşların dediklerine bakmayın vantilatör etkisi alırsınız üzmez yani sadece yorumlara bakıp almanızı tavsiye ederim

Homend marka almıştım geçen sene kule tipi hocam oldukça serinletici oluyor siz diğer arkadaşların dediklerine bakmayın vantilatör etkisi alırsınız üzmez yani sadece yorumlara bakıp almanızı tavsiye ederim

Şunu 6 bine aldım yorumları iyi duruyor eğer kötü çıkarsa iade ederim. Senin dediğini alırım hocam.

Şunu 6 bine aldım yorumları iyi duruyor eğer kötü çıkarsa iade ederim. Senin dediğini alırım hocam.
Ukala çoluk çocuk dolmuş forum insanlara yardımcı olmak yerine alaycı tavır sergiliyorlar.Benim aldığım buydu performansını beğeniyorum gayet serinletiyor fiyat performans olarak üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,006
Son üye
SIGMABOYTHOMASSHELBYSIGMA

Geri