🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

Arkadaşlar selam,
DahaDaha üzerinden hediye termos çanta alabilirsiniz. Hediye belirli tarihlerde stoklara açılıyor. Her hediye 1500 puan karşılığında alınabiliyor ve her hesap yalnızca 1 adet alabiliyor.
Kapak kodları için Telegram gibi platformlarda paylaşım yapanlar oluyor. İhtiyacı olanlar özel mesajdan yazarsa yardımcı olmaya çalışırım.
hocam ben 2.5 litre kolayı hep içerim kapakları da daha daha uygulamasından girerim ama hep daha puan veriyor harca puan vermiyor harca puanı nasıl elde ediyorum ?

daha puan olacak zaten 1500 puan olunca her cuma sabah 9 da alabilirsiniz konuyu açtığım fotoğraflarda yazıyor okusanıza

Biraz önce top ve matarayı aldim başka yapmam gereken bir şey var mi burada? Hemen kullan diye seçenek var ama basınca bir şey olmuyor.

Ekler

• 1000094573.webp
    1000094573.webp
    61.3 KB · Hit: 45
Biraz önce top ve matarayı aldim başka yapmam gereken bir şey var mi burada? Hemen kullan diye seçenek var ama basınca bir şey olmuyor.
Knkm zaten alırken senden adres ve numara bilgilerini istiyor doğru yazdiysan sıkıntı yok. Ben 26 Haziran da aldım bugün gelecek bana kargodan mesaj geldi.

Evet top ve matara hızlı bitti aynen. Topla çanta arasında kaldım da çantadan yana oldu tercihim niyeyse ahahas
7 temmuzda bir daha dağıtılacak galiba o zamanda top alırsın kalitesi nasıldır bilmem ama en kötü koleksiyonluk durur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knkm zaten alırken senden adres ve numara bilgilerini istiyor doğru yazdiysan sıkıntı yok. Ben 26 Haziran da aldım bugün gelecek bana kargodan mesaj geldi.
Evet onları yazdım yolladım başka bir şeye gerek yoksa sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,237
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri