PC Den Hiç Anlamıyorum Bilgi Arıyorum

niye dalga geçeyim youtube'dan düzgün bir inceleme kanalından açıp izleyebilirsin min fps'ler bile 400 üstü
1783087425136.webp

Klasik bir spike a hücum maçı demi usta Emoji atmak gibi deil 500-600 fps alacak Bide Ranked da

Alıntıyı görüntüle
Klasik bir spike a hücum maçı demi usta Emoji atmak gibi deil 500-600 fps alacak Bide Ranked da
Random inceleme kanalından açıp ss atmışsın dostum, gelmiş üstünlük taslıyorsun bir de. Sen valorant için 70 80k'lık sistem önerebilirsin, ben önermeyeceğim sağ ol.

Random inceleme kanalından açıp ss atmışsın dostum, gelmiş üstünlük taslıyorsun bir de. Sen valorant için 70 80k'lık sistem önerebilirsin, ben önermeyeceğim sağ ol.
Tabi hocam 70 80k lık sistem önerdim şuanda Sen neyin kafasını yaşıyon anlamadım ki kendi kendine bi tripler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Youtube dan ss alıp attım Doğru ama sonuç bu kusura bakma üzülmüş olabilirsin 500-600 fps i 7500f den beklediğini için

Kanal konusundada çok beğendiğim benchmark kanalı normal karşılıyorum 6-7k lık işlemciden bios ayarlarıyla %50 60 lık artışı

Son düzenleme:
Tabi hocam 70 80k lık sistem önerdim şuanda Sen neyin kafasını yaşıyon anlamadım ki kendi kendine bi tripler
Bios'a bile girmeden test yapmışsın 274fps alıyorum yazmışsın birkaç mesaj önce. Ryzen 5 2600 kullanıyorum ortalama 400fps alıyorum dostum ayar yapmanın farkını buradan anlarsın umarım. Spike falan da değil normal rekabetçi 360-400 arası.

Ayrıca Youtube dan ss alıp attım Doğru ama sonuç bu kusura bakma üzülmüş olabilirsin 500-600 fps i 7500f den beklediğini için
Yav niye üzüleyim boşa bak ya IABSJSBZKANZNSW

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,102
Üyeler
198,693
Son üye
murat Onur

Geri