❌İndirim Bitti! Lian Li Rs1200g Beyaz Psu - 7.999 TL

Sen o ürünü 10 sene bozulmadan zaten kullanırsın ben o kadar söyleyim marka sıvı soğutma ürünlerinden kaynaklanan işlemci arızasını bile karşılıyor. Adamlar farklı tip teknolojiler sunuyor (PSU üzedrinde pwm ve usb hub gibi ve ya edge tasarım gibi). Globalde kendini kanıtlamış test laborotorlarında En iyi skorları almaya başarıyor marka isim Türkiye üzerinde duyulmamış olabilir ama Tier A seviyesinde bir ürün. Ben yazılımcı olduğum ve araştırmayı inanılmaz sevdiğim için bu tip markaları bilebiliyorum sadece sentetik değil kllanıcı yorumlarını da önemserim.
Usb hub olayı da çok iyimiş bu psu'nun harbiden. Lian li lcd ekran almıştım yaklaşık 1 ay önce yine İncehesap üzerinden. Lcd ekranlı fanlarından falan da alıcam artık, maksat usb hub boş durmasın 😂

Usb hub olayı da çok iyimiş bu psu'nun harbiden. Lian li lcd ekran almıştım yaklaşık 1 ay önce yine İncehesap üzerinden. Lcd ekranlı fanlarından falan da alıcam artık, maksat usb hub boş durmasın 😂
İnanılmaz iyi hemde güç beslemesi de psu üzerinden direkt aldığı içinde hiç bir tık sorun yaşamadım(bazı kişiler lcd fanları anakarta takınca sorun yaşıyorlarmış) ve bende pwm çoğaltıcı da var bendeki çıkarılabilir olan modeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,615
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri